Hesabım
    Lee Daniels İmzalı "The United States vs. Billie Holiday"e İlk Bakış!

    Film, Holiday'in çalkantılı dönemlerini anlatacak..

    Lee Daniels’ın 26 Şubat’ta Hulu’ya gelecek olan biyografi filmi "The United States vs. Billie Holiday"de Andra Day efsanevi Billie Holiday'i oynuyor. Film, Holiday'in 1940'lardaki mahkeme duruşması ve Federal Narkotik Büro ile karşılaşması etrafında dönüyor. Leslie Jordan, Holiday'le "Strange Fruit" üzerine bir röportaj yapan gazeteci Reginald Lord Devine'i oynuyor.

    ABD'nin siyahileri linç etme tarihine bir tepki olan şarkı, Holiday'in FBI tarafından baskı altına alınmasına neden oldu. Jordan'ın oyuncu kadrosunda bulunması hakkında Daniels, "Leslie’nin büyük bir hayranıyım ve her zaman onunla çalışmak istemişimdir. Ünlülerle röportaj yapan bir gazeteci olan bu karakteri düşünürken, sadece Leslie'nin hayata geçirebileceğini bildiğim bir rol olan, Quentin Crisp ve Skip E. Lowe'nin bir birleşimini hayal ettim." dedi

    Jordan, yıllar içinde kendine çeşitli bir kariyer inşa etti. 2006'da "Will & Grace"te Beverly Leslie rolüyle Emmy kazandı. Ayrıca, "American Horror Story" ve 2012 yapımı "The Help" filmleriyle övgüler ve ödüller topladı. Film ayrıca, Holiday'i takip etmekle görevlendirilen siyahi ajan (Trevante Rhodes'un canlandırdığı) Jimmy Fletcher'la Holiday'in karmaşık ilişkisinin yönlerini de irdeliyor.

    Filmde ayrıca, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne, Da’Vine Joy Randolph, Miss Lawrence, Rob Morgan, Evan Ross, Tyler James Williams, Tone Bell ve Erik LaRay Harvey de rol alıyor. The United States vs. Billie Holiday, 26 Şubat 2021'de Hulu'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top