Hesabım
    Joel McHale ve Kerry Bishé'li Romantik Kara Mizah "Happily"den Fragman!

    Romantik komedi filmi Happily'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Saban Films bünyesinde izleyici karşısına geçecek olan romantik komedi filmi Happily'den bir fragman paylaşıldı. Başrolünü Joel McHale ve Kerry Bishé'nin paylaştığı Happily'nin fragmanında birbirini seven ama öğrendikleri gizemli olaylar nedeniyle ölümcül hale gelen bir çifti izliyoruz. Gerilim dolu bir hikaye vaat eden Happily, önümüzdeki ay içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    BenDavid Grabinski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Tom ve Janet, yıllardır evli olan mutlu bir çifttir. Tanıştıkları gün kadar birbirlerine aşık olan çiftin bu durumu arkadaşlarının tepkisine neden olur. Onların mutlu yaşamı gizemli bir yabancının ziyaretiyle bambaşka bir hal alır. Varoluşsal bir krize sürüklenmelerine neden olan bu ziyaret, bir ceset ve birçok sorunu da beraberinde getirir.

    Happily'nin oyuncuları arasında Emmy adaylığı bulunan Joel McHale ve Halt and Catch Fire'ın yıldızlarrından Kerry Bishé'nin yanı sıra yakında uzun metraj filmi Plan B'yi hayata geçirecek olan oyuncu ve yönetmen Natalie MoralesPaul ScheerNatalie ZeaCharlyne YiBreckin MeyerShannon WoodwardJon DalyKirby Howell-Baptiste ve Al Madrigal bulunuyor.

    Kara mizah atmosferi baskın olan Happily'nin yapımcılığını Common Wall Media prodüksiyon şirketi üstlendi. Ayrıca Jack Black, Spencer Berman, Nancy Leopardi, Ross Kohn, Chuckie Duff yapımcılıkta görev aldı. Happily, 19 Mart tarihinde sınırlı sayıda sinemada ve dijital olarak gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top