Hesabım
    Justice League'den Yeni Bir Jared Leto'lu Joker Görseli!

    Jared Leto'nun Joker'ine yakından bir bakış...

    DC Sinematik Evreni'nin esas Joker'i Jared Leto'nun Justice League'deki imajını gözler önüne seren yeni bir görsel paylaşıldı. Orijinal Justice League'de karakter yer almamasına rağmen yeniden kurgulanan filmin ek sahnelerinde Joker bulunuyor. Bu kez meşhur anti kahramanın uzun saçlı ve biraz daha karanlık, sade bir imaja sahip olduğunu görüyoruz.

    Önceleri dört bölümlük mini dizi olarak yayınlanması planlanan, sonra ise ani bir kararla dört saatlik filme dönüştürülen Justice League'den yeni bir Joker görseli daha yayınlandı. Joker karakteri, Joss Whedon'ın imzasını attığı Justice League'de yer almıyordu. Karakteri ilk olarak Suicide Squad filminde izlemiştik. Zack Snyder, yeniden ipleri eline alarak Justice League'i düzeltme kararı aldı. 70 milyon dolarlık ek bir bütçeyle ek sahne çekimleri ve kurgulama yapıldı. Yönetmen, geçmişe dönüp baktığında film hakkında düşündüğü en önemli ögenin Joker olduğunu söyledi.

    Justice League yeniden kurgusunda Jared Leto'nun yanı sıra Joe ManganielloRay FisherBen Affleck ve Henry Cavill gibi yıldız oyuncularla ek çekimler yapıldı. Bu ek çekimler filme 4-5 dakika olarak yansıyacak.

    Henry Cavill'ı bir daha bir DC projesinde görüp görmeyeceğimizi bilmiyoruz. Aynı durum Jared Leto ve Joker için de geçerli. DC'nin bağımsız Joker filmi, Leto'nun canlandırdığı karakterden kat kat fazla sevilmişti. Ben Affleck ise bir kez daha Batman olarak Michael Keaton ile birlikte The Flash filminde karşımıza çıkacak. Ray Fisher, DC'nin başında bulunan Walter Hamada ile aynı projede asla yer almak istemediğini açıklamıştı.

    Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top