Hesabım
    Jennifer Garner'lı "Yes Day"den Fragman!

    Edgar Ramirez ve Jennifer Garner, Yes Day ile bir aile kuruyor!

    Netflix'te yayınlanacak olan yeni komedi filmi "Her Şeye Evet"ten resmi bir fragman paylaşıldı. Jennifer Garner ile Edgar Ramirez'i yıldızı yapan film, Amy Krouse Rosenthal'un yazdığı ve Tom Lichtenheld'in illüstrasyonlarını çizdiği Yes Day isimli kitaptan uyarlanarak filme aktarıldı. Yes Day'in fragmanında çocuklarını zor zapteden ebeveynlerin, çocuklarının istediği her şeye evet diyeceği bir gün yaşandığını görüyoruz.

    Yes Day'in konusu ise şöyle: Allison Torres, tek başına neredeyse dünyayı fetheden genç bir kadındır. Ona göre hiçbir macera çok riskli değildir ve hepsinin peşinden gidilmelidir. Ancak bir anne ve eş olarak Allison, pek de iyi biri değildir. Oldukça acımasız bir anne olan Allison bu durumu değiştirmeye karar verir. Genç kadın, kocası Carlos ile birlikte bir gün boyunca çocuklarının tüm isteklerine ‘evet’ demeye karar verir.

    Youth In Revolt, Duck Butter, The Good Girl, Getting On gibi yapımlarla tanınan Miguel Arteta'nın yönetmenliğini üstlendiği Her Şeye Evet'in oyuncu kadrosunda 13 Going to 30, Juno, Love Simon gibi birçok yapımın yıldız oyuncusu Jennifer Garner ve Gold, Point Break, Deliver Us From Devil gibi yapımların başarılı ismi Edgar Ramirez'in yanı sıra June Diane RaphaelJenna OrtegaNat FaxonAva Allan, Megan Scott gibi isimler yer alıyor.

    Yes Day'in Netflix'teki yerini 12 Mart 2021 tarihinde alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top