Hesabım
    İkonik Aksiyon Filmi ‘True Lies’, TV Dizisi Oluyor

    1994 aksiyonu, CBS'le TV ekranlarına geliyor..

    90'ların sevilen aksiyon fillmi "True Lies"ın dizi uyarlaması için CBS'te çalışmalar başladı. Filmde olduğu gibi, bir banliyöde yaşayan bir ev hanımı, mülayim ve dikkat çekici bilgisayar danışmanı kocasının yetenekli bir uluslararası casus olduğunu öğrenince şoke olacak. Tutkusuz evliliklerini yeniden canlandırmaya çalışırken dünyayı kurtarmak için onunla birlikte çalışmak üzere işe alındığında, tehlike ve macera dolu bir hayata atılacak.

    Bu, "True Lies"ı bir diziye uyarlamak için yapılan ikinci girişim. Fox, daha önce projenin bir dizi versiyonu için 2017'de bir pilot taahhüdü vermişti ama proje ilerlemedi. 1994'te gösterime giren “True Lies” filminin kadrosunda Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere, Art MalikEliza Dushku ve Grant Heslov yer alıyor. Film, dünya çapında 378 milyon doların üzerinde hasılat yapan bir gişe başarısı oldu.

    CBS pilotu Matt Nix tarafından yazılacak ve Nix ayrıca Flying Glass of Milk Productions aracılığıyla yönetici yapımcılığı üstlenecek. McG, pilotu ve yönetici yapımcılığı Wonderland Sound and Vision adına üstlenecek. Filmi yöneten James Cameron, Rae Sanchini ile birlikte Lightstorm Entertainment aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. 20th Television prodüksiyon tarafını yürütecek.

    Nix, Miami'de özel dedektif olarak çalışan eski bir casusla ilgili olan USA Network dizisi “Burn Notice”ı yaratmasıyla tanınıyor. Nix ayrıca, Fox şovları "The Good Guys" ve "The Gifted"i de yarattı. Ayrıca; Disney Plus'ta yakında çıkacak olan “Turner and Hooch” serisini yazıyor.True Lies, CBS’in 2021-2022 sezonunun ilk resmi pilot siparişi oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top