Hesabım
    Romantik Macera "The Lost City of D", Vizyon Tarihini Aldı

    Paramount, filmin yeni vizyon tarihini açıkladı..

    Getty Images

    Paramount Pictures, iddialı romantik aksiyon filmi “The Lost City of D”nin vizyon tarihini açıkladı. Filmin başrollerinde Channing Tatum ve Sandra Bullock gibi iki yıldız oyuncu bulunuyor. Bullock, projeyi kendi şirketi Fortis Films, Liza Chasin ve 3dot Productions ortaklığında yürütecek. Adam ve Aaron Nee tarafından yönetilecek olan film, 15 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek.

    Yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesi konu ediliyor. Yazar, şehri bulmak için kendisini tehlikeli bir yolculuğun içinde bulur ve yolculuk esnasında tanıştığı biriyle aşk yaşamaya başlar. Çıktıkları roman macerası, hayatı yaşarken, onun romanlarda yarattığı kurgularından çok daha tuhaf ve romantik bir hale dönüyor.

    Romantik aksiyon, Dana Fox tarafından yazılan, Seth Gordon'un bir fikrine dayanan ve güncellenmiş bir senaryoya dayanıyor. Gordon ayrıca, Exhibit A Films şirketi aracılığıyla prodüksiyon yapmak üzere projeye dahil oldu. Filmi çekecek olan Nee Kardeşler, 2015 yapımı Band of Robbers filmi ve Netflix için çektikleri He-Man and the Masters of the Universe yönetmenliğiyle tanınıyor.

    The Blind Side performansıyla Oscar kazanan Sandra Bullock, bu filmin yanı sıra Nora Fingscheidt'ın çektiği yeni bir film ve Brad Pitt'le başrolü paylaşacağı Bullet Train'in çalışmalarıyla meşgul. Channing Tatum ise komedi filmi Dog ve Joseph Gordon-Levitt'in hem çekip hem oynayacağı Wingmen adlı filmlerle karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top