Hesabım
    Captain Marvel 2'nin Kötü Kahramanı Zawe Ashton Olacak!

    Zawe Ashton, Marvel Sinematik Evreni'nin oyuncuları arasına katıldı.

    Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson'ın başrolünde yer aldığı Captain Marvel 2'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Söylenenlere göre Zawe Ashton, Nia DaCosta'nın yöneteceği filmde Captain Marvel'ın esas düşmanı olarak filmde karşımıza çıkacak. Ancak bu kötü kahramanın adı henüz açıklanmadı. Yalnızca filmin sonuna kadar gizli olarak varlığını sürdüreceği biliniyor.

    Captain Marvel 2 filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü kahramanlarından birinin hikayesini anlatan Captain Marvel filmleri, Carol Danvers'ın bu evrendeki yerini konu ediniyor. MCU''nun yeni dönemi için büyük önem taşıyan karakterin karşısına çıkacak yeni kötü kahramanı kimin canlandıracağı açıklandı. Zawe Ashton'ı Velvet Buzzsaw, Greta, Nocturnal Animals, Blitz gibi yapımlardan tanıyoruz. Marvel ve Disney, henüz Ashton hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı.

    Ayrıca Captain Marvel 2'nin kadrosunda Ms. Marvel olarak Iman Vellani'yi izleyeceğiz. Marvel çizgi romanlarında ergenlik çağında olan Pakistanlı müslüman süper kahraman Ms. Marvel'ı hem Disney+ dizisinde hem de Captain Marvel 2 filminde izleyeceğiz. Diğer yandan Teyonah Parris'i, WandaVision dizisinde de karşımıza çıkan karakteri Monica Rambeau ile Captain Marvel 2'de izleme şansı yakalayacağız.

    İlk filmde Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşüm sürecini izlemiştik. Ardından kahramanımız Avengers: Endgame'de yer almış ve Thanos ile başa çıkabilecek kadar güçlü biri olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Marvel'ın bir kararıyla, Endgame filminin esas kahramanlarının Avengers ekibi olması için Carol Danvers'ı sadece önemli anlarda izlemiştik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top