Hesabım
    Eva Green, Vincent Cassel ve Oliver Jackson Cohen, Yeni Üç Silahşörler Uyarlamasında!

    Üç Silahşörler yeniden çekiliyor.

    Alexandre Dumas imzalı "Three Musketeers" bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. Ülkemizde Üç Silahşörler adıyla bilinen Three Musketeers'ın uyarlamasında yıldız oyuncular Eva GreenVincent Cassel ve Oliver Jackson Cohen başrolü paylaşacak.

    Yönetmen koltuğuna Papa ou Maman, Eiffel gibi yapımlarla tanınan Martin Bourboulon'un oturacağı yeni Üç Silahşörler filminin oyuncu kadrosu resmi olarak açıklandı. Casino Royale, Penny Dreadful, Sin City, Dumbo gibi yapımların yıldızı Eva Green; Black Swan, La Haine, Eastern Promises gibi yapımların başarılı oyuncusu Vincent Cassel; The Invisible Man, The Haunting of Hill gibi yapımlarla tanınan Oliver Jackson Cohen, Three Musketeers'ın yıldızı olacak.

    Filmin senaryosunu Le Prenom, Le Meilleur Reste a Venir, 22 Bullets yapımlarını yazan ikili Matthieu Delaporte ve Alexandre de la Patellière kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda bu üç yıldız ismin yanı sıra Francois Civil, Vicky Krieps, Pio Marmaï, Duris, Louis Garrel ve Lyna Khoudri yer alacak. Söylenenlere göre Üç Silahşörler, Fransız yapımı Avengers gibi bir yapıya sahip olabilir. Ancak bunu film hayata geçirilmeden anlayamayacağız gibi görünüyor. Önümüzdeki haftalarda Üç Silahşörler ile ilgili daha fazla detayın paylaşılacağı biliniyor.

    Son Üç Silahşörler filmi Logan LermanMilla JovovichMatthew Macfadyen gibi isimlerin canlandırdığı karakterlerle hayata geçirilmişti. Ayrıca bir BBC dizisi birkaç yıl önce izleyicileriyle buluşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top