Hesabım
    Mission Impossible'ın Devam Filmlerinde Takvim Değişikliği

    Serinin gelecek filmlerinin çekim tarihleri için yeni karar alındı

    Richard Shotwell/Invision/AP

    Mission: Impossible: Fallout”un eleştiri ve gişe başarısından sonra Paramount, film yapımcısı Christopher McQuarrie ve yıldız Tom Cruise'la hemen anlaşma yeniledi ve hatta, iki filmin arka arkaya çekilmesi için çalışmalara başladı. Her şey, Covid hayatımıza girene kadar planlı bir şekilde ilerledi. Şimdi, yoğunluktan dolayı, Paramount'un prodüksiyonlar arasında bir Tom Cruise molasına yer bulması gerekecek.

    Paramount şu anda "Mission: Impossible 7" ve "Mission: Impossible 8" filmlerinin prodüksiyonlarını bölmeyi planlıyor çünkü Covid gecikmeleri yüzünden plan başarılamadı. Tom Cruise yaşlanmaya meydan okumuş olabilir ama henüz klonlanmayı başaramadı. Bu nedenle, aynı anda birden fazla proje ihtimali, daha yoğun bir takvim geldiği için artık imkansız. "Mission: Impossible" dünyasında çekimlerin birleşik gecikmeleri ve Paramount’un yakında çıkacak olan "Top Gun: Maverick" çalışmaları nedeniyle bu karar alındı.

    Açıkçası, her iki "Mission: Impossible" filminin arka arkaya çekilmesinin arkasındaki fikir, bu filmleri aceleye getirip Tom Cruise'un "Fallout" rüzgarından da yararlanmasını sağlamaktı. Ancak, Covid'in her şeyi bir yıldan fazla geciktirmesiyle, artık şirketler daha az acele iş yapıyor ve filmlerin güvenli bir şekilde çekilmesine daha çok odaklanıyor.

    "Top Gun: Maverick" reklamını yapmak için ara vermek, "Mission: Impossible 8" için zaman dışında herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Bu sadece günümüz atmosferinin gerçekliği. Milyon dolarlık filmler ya erteleniyor, ya iptal ediliyor ya da ev sinemasına geliyor. Durumun ne kadar daha süreceği de belirsizliğini koruyor. Bu sebeple, birçok şirket acele etmemeyi seçecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top