Hesabım
    Russo Kardeşler, Avengers: Endgame'deki Yaşlı Captain America'ya Açıklık Getirdi

    Captain America bunca zamandır yaşlı haliyle o bankta mı oturuyordu?

    Avengers: Endgame hakkında en çok sorulan sorulardan biri Captain America ile ilgili oluyor. 2019 yılında izleyici karşısına geçen ve gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma ünvanını kazanmış olan Avenger: Endgame ile ilgili Russo Kardeşler yeni bir açıklamada bulundu. (Dikkat, spoiler içerir)

    Marvel Sinematik Evreni bugüne kadar inanılmaz işlere imza attı ve dördüncü evreyle de imza atmaya devam edecek gibi görünüyor. Son olarak WandaVision üzerine dikkatleri çekmeyi başardı. Dizi bizleri Thanos'un tek parmak şıklatmayla evrenin çoğunluğunu yok ettiği ve yine tek şıklatmayla herkesin geri döndüğü döneme götürüyor. Yalnızca bununla kalmıyor, Avengers: Endgame ile Marvel'ın giriş yaptığı çoklu evren kavramını da önümüze koyuyor. Avengers: Endgame'deki çoklu evren olaylarından biri, Captain America'nın yaşlı halini görmemizdi. Steve Rogers, insanlığı geri getirme görevini yerine getirdikten sonra kendi dönemine gitmiş ve yaşlanarak Falcon ile konuşmak üzere dönmüştü.

    Avengers: Endgame hayranlarının sıklıkla sorduğu sorular arasında, "İki tane Captain mı vardı?", "Bir Captain hayatını yaşarken diğeri evreni mi kurtarıyordu?" bulunuyor. Joe ve Anthony Russo bu konuya bir açıklık getirme kararı aldı. Light Camera Barstool podcast programına konuşan ikiliden şu sözler geldi: "Olan tüm olaylara dayanarak, Captain America gerçekliğin farklı uzantılarından birindeydi ve buna dönmek zorunda kaldı. Bir gerçeklikten diğerine atladı ve kalkanını bırakmak zorunda kaldı. Anthony ile tartıştığımız kesin şeylerden biri, bunu daha önce toplum önünde tartıştık mı bilmiyorum ama Cap, ana zaman çizelgesine geri dönmüş olmalıydı. Evet, gerçekliğin farklı bir uzantısındaydı. Ama kalkanı Sam Wilson'a verebilmek için ana zaman çizelgesine dönmesi gerekiyordu."

    Ayrıca Marvel'ın Chris Evans ile yeniden anlaşma yapma ihtimali olduğu biliniyor. Evans henüz bu konuda resmi açıklama yapmadı. Hayranlara göre Evans'ı çoklu evreni daha da ilginç kılmak üzere geri getirecekler ve onu Captain America olarak değil, Human Torch olarak karşımıza çıkaracaklar. WandaVision'da da buna benzer bir olay yaşandı. Marvel Sinematik Evreni'ndeki Quicksilver'ı canlandıran Aaron Taylor Johnson yerine X-Men evrenindeki Evan Peters'ı izledik. Disney'in Fox'u satın almış olması tüm bu çoklu evren olayını daha kolay bir zemine yatırıyor ve her şeyin mümkün olabileceğine dair izlenimler veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top