Hesabım
    The Mandalorian'dan Kovulmasının Ardından Gina Carano "The Daily Wire" ile Film Çekecek

    Gina Carano, Ben Shapiro ile birlikte film çekecek.

    Gina Carano, geçtiğimiz hafta içerisinde Star Wars dünyasının popüler dizisi The Mandalorian'dan politik paylaşımları nedeniyle kovulmuştu. Şimdi ise Ben Shapiro ile birlikte ortaj bir proje yönetecekleri açıklandı. Film, muhafazakar görüşte olduğu bilinen web sitesi The Daily Wire ile birlikte hayata geçirilecek. Carano, filmin yapımcısı olacak.

    Tartışmalı oyuncu Gina Carano, The Daily Wire ortaklığındaki filmle ilgili şu sözleri sarf etti: "Daily Wire, hayallerimden biri olan kendi filmimi geliştirme ve yapımcısı olma hayalimi gerçekleştirmemi sağlayacak. Ağladım ve dualarım kabul oldu. Totaliter mafya yapısı tarafından devre dışı bırakılma korkusuyla yaşayan herkese direkt mesaj gönderiyorum. Her zamankinden daha özgür olan sesimi çıkarmaya yeni başladım. Umarım ki başkalarına da ilham olur. Eğer biz izin vermezsek bizi devre dışı bırakamazlar."

    Gina Carano'nun LucasFilm tarafından kovulmasının ardında iki büyük neden vardı. Birincisi bir insan hakları ihlali olarak trans bireylere karşı olmasıydı. İkincisi ise Carano'nun Donald Trump'ın sahip olduğu Cumhuriyetçi görüşe sahip olanların dışlanmasını Naziler'in Yahudiler'i katletmesine benzetmesiydi. Ancak Donald Trump hükümetinin sadece beyaz Amerikalılar'a ayrıcalık tanıyarak ayrımcı tavır sergilediği biliniyor. Bu nedenle LucasFilm, Gina Carano'nun görüşlerinin kabul edilemez olduğunu düşünerek oyuncu ile ilişiğini kesti.

    The Daily Wire baş editörü Ben Shapiro ile birlikte çekilecek olan film hakkında şimdilik ayrıntılı bilgi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top