Hesabım
    Bridgerton'ın Regé-Jean Page'i, "Dungeons & Dragons"da Başrole Yerleşti!

    Dungeons and Dragons'ın oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.

    Paramount Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan oyun uyarlaması Dungeons & Dragons'ın başrollerinden birini üstlenecek olan isim resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Bridgerton ile büyük bir çıkış yakalayan Regé-Jean Page, Dungeons and Dragons'ın yıldızlarından olacak. Diğer yıldız isimler arasında Chris PineMichelle Rodriguez ve Justice Smith bulunuyor.

    Hasbro oyun firmasının en büyük oyuncu kitlesine sahip oyunlarından biri olan Dungeons & Dragons, bir masaüstü rol play oyunu olarak biliniyor. İlk kez 1974 yılında piyasaya sunulan Dungeons & Dragons, çok oyunculu online rol playing oyunlarının başlangıcı olarak da tanımlanıyor. 1974 yılından itibaren birçok kez yeni sürümleriyle oyuncuların karşısına çıkan oyun, Elf, Yarı Elf, Genom, Yarı Ork, Buçukluk gibi ırklardan karakterlere sahip. Şimdi ise oyunun beyaz perdeye aktarılacak olması konuşuluyor.

    Dungeons and Dragons uyarlama filminin senaryosu konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak oyundan yaratılabilecek çok fazla potansiyel senaryo olduğu biliniyor. Filmin yönetmenliğini Spider-Man: Homecoming ile tanınan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley üstlenecek. Ayrıca Michael Gilio'nun yazdığı taslak senaryoyu yönetmen Goldstein ve Daley genişleterek kaleme alacak. Dungeons and Dragons'ın kadrosuna eklenen Rege Jean Page'i Bridgerton'ın yanı sıra Roots, For The People, Sylvie's Love gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Dungeons and Dragons ilk kez 1980'li yıllarda televizyon ekranlarına aktarılmıştı. Animasyon dizisi olarak izleyici karşısına çıkan yapımın ardından 2000 yılında bir live-action filmi çekildi. Dungeons and Dragons filmi Hasbro ve Paramount Pictures ortaklığıyla 27 Mayıs 2022 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top