Hesabım
    Emma Stone Başrollü "Cruella"nın İlk Fragmanı Yayında!

    Disney'in yeni uyarlama filmi Cruella'nın fragmanı yayınlandı.

    Emma Stone'un yıldızı olduğu Disney yeniden çekimi "Cruella"nın resmi fragmanı paylaşıldı. Live-action olarak karşımıza çıkacak olan film, 101 Dalmaçyalı hikayesinin kötü ve acımasız kahramanı Cruella karakterini odağı yapacak. Cruella, yaklaşık olarak iki yıldır beklenen yapımlar arasında yer alıyordu.

    Easy A, La La Land, The Help, Birdman, Maniac, The Favourite gibi yapımlardan tanıdığımız sempatik ve güzel oyuncu Emma Stone'un başrolünde yer aldığı 101 Dalmaçyalı uyarlaması "Cruella"dan fragman yayınlandı. Fragmanın bugün yayınlanacağının haberi, geçtiğimiz gün Disney tarafından bir poster eşliğinde paylaşılmıştı. Bu posterde Emma Stone'u Joker'a, hatta The Crow'a benzetenler oldu. Yayınlanan fragmanın ardından, doğuştan kötü ve deli olan genç bir kadının hikayesini izliyoruz.

    Cruella'da başarılı oyuncu Emma Stone'a çetenin diğer elemanları Horace ve Jasper karakterlerine hayat verecek olan  I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olan,  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry eşlik ediyor. Ayrıca Mark Strong, Emma Thompson, Kirby Howell-Baptiste ve Emily Beecham, Cruella'nın diğer yıldızları olacak.

    Cruella'nın yönetmenliğini I, Tonya ile tanıdığımız başarılı yönetmen Craig Gillespie üstleniyor. Söylenenlere göre Cruella uyarlaması 80'ler punk atmosferinde olacak. Filmin 28 Mayıs 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top