Hesabım
    Arian Moayed, Spider-Man 3'te Dedektif Olacak!

    Arian Moayed, Spider-Man 3'ün kadrosuna katıldı.

    İran asıllı Amerikalı oyuncu Arian Moayed, Sony ve Marvel iş birliğindeki son Örümcek Adam filmi Spider-Man 3'ün oyuncu kadrosuna katıldı. Tom Holland başrollü büyük heyecanla beklenen süper kahraman filminde Arian Moayed'in dedektif rolüyle karşımıza çıkacağı söylenenler arasında bulunuyor. Oyuncuyu Succession, Rock The Kasbah, Inventing Anna gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Jon Watts'ın bir kez daha bu seriden bir filmin yönetmeni olacağı Spider-Man 3 filmi, son zamanların en çok beklenen Marvel filmleri arasında bulunuyor. Çünkü hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor. Dedikodular arasında üç Spider-Man evreninin birleştirileceği bulunuyordu. Yani Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı Tom Holland ile birlikte izleyecektik. Ancak Holland bu haberi yalanladı. Elimizde kalan ve dedikodu olmayan haberler arasında Benedict Cumberbatch'in çoklu evren anahtarı olan Doctor Strange karakterinin; Maguire'lı Spider-Man'de Alfred Molina'nın canlandırdığı Octopus karakterinin; Garfield'lı The Amazing Spider-Man'de Jamie Foxx'un canlandırdığı kötü kahraman Electro'nun ve Charlie Cox'un canlandırdığı karanlık Marvel kahramanlarından Daredevil'ın Spider-Man 3'te yer alacağı bulunuyor.

    Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange ile Spider-Man 3'te Peter Parker'a yardımcı olacağı ve Tony Stark'ın yerini alacağı biliniyor. Spider-Man: Far From Home filminde Quentin Beck'in ölümünü izlemiştik. Aynı zamanda Peter Parker'ın gizli kimliği açığa çıkmıştı. Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori gibi isimlerin yer alacağı Spider-Man 3'ün 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top