Hesabım
    Keke Palmer ve Daniel Kaluuya, Jordan Peele'ın Yeni Filminde!

    Peele, senaryoyu tamamladı ve yönetmenlik için gün sayıyor..

    Jordan Peele yeni filminin senaryoysunu yazdı ve filmi kendisi yönetecek. Peele'ın yeni yönetmenlik projesinin başrolleri de belli oldu. Aktris ve müzisyen Keke Palmer, uzun metrajlı projede yer almak için anlaşma imzalarken, Peele’in Get Out filminin başrolünü üstlenen Daniel Kaluuya, film yapımcısıyla yeniden bir araya gelmek için görüşmelerde son aşamada bulunuyor.

    Projenin ve senaryonun detayları gizli tutuluyor ancak Peele bir kez daha hem senaryoyu yazdı, hem filmi yönetecek ve aynı zamanda yapımcılığı üstleniyor. Peele’in Monkeypaw Productions şirketinden Ian Cooper da yapımcılardan biri olacak. Filmin zaten şimdiden belirlenen (22 Temmuz 2022) bir gösterim tarihi bulunuyor ve şimdilik bir erteleme yok.

    Yapımın kıdemli başkan yardımcısı Sara Scott ve yaratıcı yönetici Tony Ducret, Universal adına projeyi denetliyor. Palmer, yakın zamanda çarpıcı drama filmi Hustlers ve Star and Scream: The TV Series adlı ekran şovunda başrol oynayarak hem televizyonda hem de sinemada istikrarlı bir şekilde yer almaya devam ediyor. Geçen yıl Strahan, Sara ve Keke'ye ev sahipliği yaptığı için Daytime Emmy adaylığı kazandı ve viral olan seçmen katılımını artırmayı amaçlayan bir video yayınladı.

    Kaluuya şu anda Kara Panter Partisi lideri Fred Hampton'ı ’Judas and the Black Messiah' filminde canlandırdığı için övgüler toplamakla meşgul. Rol ona Altın Küre ve SAG adaylığı kazandırdı. Oscar tahminlerinde de adı sıkça konuşuluyor. Kaluuya, yine Peele birlikteliği olan Get Out filmiyle çıkış yakalamış ve Oscar adaylığı kazanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top