Hesabım
    "Paddington 3" Filmi İçin Onay Verildi!

    StudioCanal'dan Ayı Paddington serisiyle ilgili açıklama geldi.

    İki filmden oluşan Ayı Paddington live-action film serisine üçüncü filmin ekleneceği resmi olarak açıklandı. Ben Whishaw'ın seslendirmesini yaptığı pofuduk kahramanımız Paddington'ın İngiltere'deki şehir hayatında yaşadığı maceraları anlatan Paddington'ın üçüncü filmine StudioCanal'dan onay geldi.

    Stüdyodan özetle açıklama paylaşıldı: "StudioCanal'ın tıpkı ilk ve ikinci filmlerde olduğu gibi, üçüncü film üzerinde son derece ince, özenli ve sıkı bir çalışma yürüttüğünü söyleyebiliriz." Paddington 3 hakkındaki ilk ipuçlarını başrol oyuncularından Hugh Bonneville, katıldığı bir radyo programı aracılığıyla aktarmıştı. Bundan yalnızca bir hafta sonra ise StudioCanal'dan resmi açıklama gelmiş oldu.

    Paddington 3'nin yönetmenliğini ilk iki filme imzasını atan Paul King üstlenecek. Yönetmen King'in gelecek projeleri arasında Paddington 3'nin yanı sıra Willy Wonka filmi bulunuyor. Warner Bros ile anlaşma yapan King, Charlie'nin Çikolata Fabrikası filminden Willy Wonka'yı odağına alan bir film çekmek için hazırlanıyor.

    Paddington serisinin ilk filminde, ormanda teyzesi ve eniştesiyle birlikte yaşayan küçük bir ayının ormandaki doğal afet yüzünden şehre taşınmasını izlemiştik. Brown ailesiyle tanışan ve yanlarına taşınan Paddington'ın bu yaşama alışması hiç de kolay olmamıştı. Ortalığı durmadan birbirine katan dost canlısı ayımız ikinci filmde hapishanelere düşmüş ve büyük tehlikelerle sevdikleri sayesinde başa çıkmıştı.

    Filmin ana oyuncu kadrosunda Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie WaltersMadeleine Harris ve Samuel Joslin bulunuyor. İlk filmde kötü kahraman olarak yıldız oyuncu Nicole Kidman'ı, ikinci filmde ise Hugh Grant'i izlemiştik. İkinci film 2017 yılında prömiyerini yapmıştı. Paddington 3'nin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı şu an için bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top