Hesabım
    Jesse Plemons, Martin Scorsese'nin "The Killers of The Flower Moon"una Katıldı

    The Killers of The Flower Moon oyuncularına bir yenisi eklendi.

    Martin Scorsese'nin gelecek planları arasında bulunan filmi Killers of The Flower Moon'un oyuncu kadrosu genişliyor. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun yıldızı olacağı filmin kadrosuna The Irishman'de de Scorsese ile birlikte çalışan Jesse Plemons eklendi. Plemons'u son olarak I'm Thinking of Ending Things'de izleme imkanı yakalamıştık.

    Usta yönetmen Martin Scorsese, The Irishman sonrası Jesse Plemons ile yeniden çalışma kararı aldı. Killers of The Flower Moon'un kadrosuna Plemons'un yanı sıra Lily Gladstone eklendi. Filmde yalnızca Scorsese, DiCaprio ve De Niro'nun anlaşması için 55 milyon dolar bütçe ayrıldı. Bu nedenle de Scorsese stüdyodan 225 milyon dolar gibi inanılmaz bir bütçe istemişti. Paramount Pictures bu bütçeyi 180 milyon dolara çekmek istedi. Killers of The Flower Moon'un senaryosunu Eric Roth kaleme aldı. Filmin uyarlandığı kitabın yazarı ise David Grann. Scorsese'nin ekibi, kitabın haklarını elde edebilmek için 5 milyon dolar ödeme gerçekleştirdi.

    Killers of The Flower Moon'un konusu ise şöyle: Filmde Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder. David Grann’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Forrest Gump, Köstebek, Kirli Sırlar, Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerin senarist koltuğunda oturan Eric Roth’un kaleme aldığı filmin başrolünü Leonardo DiCaprio üstleniyor.

    Killers of The Flower Moon'un vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top