Hesabım
    Justice League İçin Yapılan Junkie XL Soundtrack'i Yayınlandı!

    Justice League yeniden kurgusuna ait Junkie XL çalışması ilk kez paylaşıldı.

    Zack Snyder'ın yeniden kurgulayarak yanlışları düzeltmeyi hedeflediği Justice League filmine ait yeni bir müzik çalışması paylaşıldı. Yaptığı film müzikleriyle başarı yakalayan Junkie XL'a ait soundtrack, "The Crew at Warpower" adını aldı. Film, yakın zamanda HBO Max'teki yerini alacak.

    Warner Bros'un Zack Snyder'a zorla da olsa yeni bir şans verdiği Justice League, önümüzdeki dönemin en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Çünkü Snyder, filmin kendi istediği gibi kurgulanan ve ek sahnelerle donatılan hali konusunda büyük iddialarda bulunuyor. Yönetmenin ailevi travmalarla baş başa kalmasından hemen önce filmin büyük çoğunluğunu çektiği biliniyor. Ama Warner Bros Joss Whedon'a filmin bir kısımı yeniden çektirmiş ve tonlamasında, senaryosunda değişiklikler yaptırmıştı. Şimdi ise Snyder, filmi kendi istediği hale getirdiğini söylüyor. Bu değişikliklerden birini de Junkie XL imzalı yeni soundtrackleri oluşturuyor.

    Zack Snyder, Justice League'de post credit sahnesi olmayacağını söyledi. Bunun nedeni, devamının çekilip çekilmeyeceğini asla bilmememiz olabilir. Film, 4 saat sürecek. Bu nedenle film değil, 4 bölümlük mini dizi olması planlanmıştı. Ancak yönetmen bu fikirden vazgeçildiğini açıklamıştı. HBO Max, Justice League yeniden kurgusunun ev sahibi olacak. Yönetmen, kurgulama ve ek sahne çekimleri için Warner Bros'tan elde ettiği 70 milyon dolarlık bütçeyi kullandı. Sonuçları merakla bekleniyor. Orijinal filmin bütçesi 300 milyon dolar olmasına rağmen gişede yalnızca 658 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu durum da hayal kırıklığına neden olmuştu.

    Justice League, HBO Max'teki yerini 18 Mart'ta alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top