Hesabım
    Sinemada Sessiz Olmalarını Söyleyen Kadını Silahla Yaralayanlar Tutuklandı

    Amerika Atlanta'daki bir sinemada çıkan silahlı yaralama olayının suçluları yakalandı.

    Amerika'nın Georgia eyaletinde bulunan Atlanta şehrindeki bir sinemada, geçtiğimiz ay bir şiddet olayı yaşanmıştı. Bir kadın ve eşi, sinemadaki bir arkadaş grubuna sessiz olmaları çağrısını yaptıkları için silahlı saldırıya uğramışlardı. Polis, geçtiğimiz gün içerisinde bu saldırının iki sorumlusunu tutuklamayı başardı.

    30 Ocak 2021 tarihinde Atlanta'da bulunan AMC Camp Creek 14 sinemasında çıkan olayda sonuca yaklaşıldığı açıklandı. Bir kadın ve kocası, sinema salonunda arkalarındaki sıralardan birinde oturan çok gürültülü bir grubun olduğunu belirtti. Dönüp onlara susma işareti yapan kadının talebi, grubun silahlarını ateşlemesiyle sonuçlandı. Belirtilenlere göre silah kullanan iki kişi tutuklandı. Tutuklulardan Camryn King, 20; Yvonne Crawford ise 22 yaşındaydı. Resmi bilgilere göre kişiler kasıtlı olarak ağır suç teşkil etmekten ve ateşli silah taşımaktan yargılanıyorlar.

    Saldırıya uğrayan kadının söylediklerine göre, arkasını dönüp sessiz olmalarını belirttikten sonra saldırgan kişilerle tartışmaya girmek zorunda kaldı. Bir adam elini arkadaşının cebine doğru götürdü ve silahını çekerek ateş etti. Kadın, omzundan yara almasının ardından sinemayı terk etti ve polisi aradı. Mağdur kadının yaralarının ağır olmadığı söyleniyor. Tanıklar ise sinema salonundan bir el silah sesi duyduklarını belirtiyor. Bu olayın ardından bölgede 17 yaş ve altındakiler için sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top