Hesabım
    Sonic'i Canlandıran Ben Schwartz, DC'de Plastic Man Olmak İstiyor

    Ben Schwartz, DC'ye yeni bir mesaj gönderdi.

    DC çizgi romanlarının en garip kahramanlarından biri olan Plastic Man'e talip çıktı. Sonic The Hedgehog'un yıldız oyuncusu Ben Schwartz, DC'ye katılmak ve Plastic Man'i canlandırmak istediğini açıkladı. Gerçek adı Patrick O'Brien olan Plastic Man'in ilk kez Quality Comics aracılığıyla 1941 yılında okuyucu karşısına çıktığı biliniyor.

    Jack Cole tarafından yaratılan DC kahramanı Plastic Man'i Ben Schwartz canlandırmak istiyor. Oyuncu, şu açıklamada bulundu: "Gerçekten Plastic Man'i canlandırmak isterdim. Bu film için bir fikrim var. Yazmayı bitirmedik, ama yine de Plastic Man'i oynamak isterim. Hırsız tipli birinin bir süper kahramana dönüşmesi, belki de bir hırsız olduğu için süper güçlerini iyilik için kullanmayı hiç istememesi fikrini seviyorum. İçerisinde komikliği görüyorum, aynı zamanda bu komiklikte bir dizisi var. Böylelikle potansiyeli görebilirsiniz."

    Ben Schwartz daha önce de Marvel'ın en ünlü kahramanlarından biri olan Spider-Man'e çok ilgili olduğunu söylemişti. DC'nin Schwartz'ı dikkate alma ihtimali, Marvel'ın Spider-Man için oyuncuyu dikkate alma ihtimalinden daha fazla gibi görünüyor. Bir diğer Marvel karakteri olan Slapstick de Schwartz'ın canlandırmak istediği karakterler arasında bulunuyor. DC, özellikle Shazam filmiyle komediyi karakterleriyle birleştirmeyi başarmıştı. Bu başarıyı korumak üzere Plastic Man gibi kahramanları beyaz perdeye aktarma kararı alınabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top