Hesabım
    Charlize Theron ve Kerry Washington, Netflix Filminde Bir Arada!

    Yönetmen koltuğunda başarılı isim Paul Feig var!

    Charlize Theron ve Kerry Washington, Paul Feig’in yeni Netflix filmi “The School for Good and Evil”ın kadrosuna katıldı. Soman Chainani'nin genç yetişkin fantastik romanından uyarlanan hikaye, yakın arkadaşlar Sophie ve Agatha'nın İyilik ve Kötülük Okulu'na kaçırılmalarını anlatıyor. İkilinin servetleri tersine döndükten sonra, eve dönmeye çalışırlarken arkadaşlıkları da ciddi bir sınavdan geçiyor.

    Washington, Profesör Dovey'i canlandırıyor ve Theron, gizemli eğitim evinde görülen iki figürden diğeri olan Leydi Lesso'yu canlandırıyor. Feig, oyuncu kadrosuyla ilgili haberleri duyurmak için cuma günü Twitter'da "Hangi okula başvurduğumu biliyorum. Charlize Theron ve Kerry Washington'u İyilik ve Kötülük Okulu'na davet etmekten dolayı büyük heyecan duydum! Herkes okula hazırlansın!" dedi.

    “Freaks and Geeks”, “Bridesmaids”, “A Simple Favor” ve “The Heat” gibi önemli çalışmaları bulunan Feig, filmi David Magee ve Laura Solon'un senaryosundan yönetiyor. Filmin 2022'de Netflix'te yayınlanması planlanıyor. Daha önce, Sophia Anne Caruso'nun Sophia'yı, Sofia Wylie'ın ise Agatha'yı canlandıracağı açıklanmıştı.

    "The School for Good and Evil" ilk olarak Universal'da kuruldu, daha sonra Netflix 2020'de haklarını satın aldı.  Film şu anda Kuzey İrlanda'daki Belfast Harbour Studios'ta çekiliyor. Washington’un son filmleri arasında Ryan Murphy’nin Netflix’teki "The Prom" uyarlaması, "American Son" ve "Little Fires Everywhere" yer alıyor. Theron, Netflix'le geçen yaz yayınlanan “The Old Guard”da birlikte çalıştı. Ayrıca yakın tarihte “Bombshell” filminde Megyn Kelly rolüyle Oscar adaylığı kazandı ve romantik komedi “Long Shot”ta Seth Rogen'la birlikte rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top