Hesabım
    Zack Snyder Filmi ‘Army of the Dead’in Yayın Tarihi Belli Oldu

    Netflix'te yayınlanacak filmin gösterim tarihi açıklandı

    Zack Snyder’in zombi soygunu filmi “Army of the Dead”, 21 Mayıs'ta Netflix'te vizyona girecek. Yönetmen haberi pazar günü filmin resmi afişiyle birlikte Twitter üzerinden duyurdu ve perşembe günü bir fragman geleceğini ekledi. "Army of the Dead", ilk olarak 2008 yılında Universal Studios ve Warner Bros.'un yapımcılığını üstlendiği ve Matthijs van Heijningen Jr.'ın yöneteceği bir proje olarak, 2004 yapımı "Dawn of the Dead"in devamı niteliğinde duyuruldu.

    Daha önce duyurulan proje hiçbir zaman ortaya çıkmadı ve Ocak 2019'da Netflix tarafından satın alındı​. Satın alımdan sonra Snyder yönetmen olarak projeye katıldı. Snyder ayrıca, Shay Hatten ve Joby Harold'la birlikte kendi hikayesine dayanan senaryoyu yazdı. "Army of the Dead", bir zombi salgını sırasında bir Las Vegas kumarhanesinde soygun girişiminde bulunan bir grup paralı askerin hikayesini anlatacak.

    Filmde Scott Ward rolünde Dave Bautista, Kate Ward rolünde Ella Purnell, Cruz rolünde Ana de la Reguera, Frank Peters rolünde Garret Dillahunt, Mikey Guzman rolünde Raúl Castillo, Vanderohe rolünde Omari Hardwick, Marianne Peters rolünde Tig Notaro, Lily rolünde Nora Arnezeder, Ludwig Dieter rolünde Matthias Schweighöfer, Chambers rolünde Samantha Win, Burt Cummings rolünde Theo Rossi, Geeta rolünde Huma Qureshi, Hunter Bly  rolünde Hiroyuki Sanada ve Zeus rolünde Richard Cetrone yer alıyor.

    Bir prequel film ve anime televizyon serisiyle birlikte “Army of the Dead” bir seriye dönüştürülmek isteniyor. Matthias Schweighöfer, prequel filminde başrolü oynayacak ve yönetecek. "Army of the Dead", eşi Deborah Snyder ve yapım ortakları Wesley Coller'la birlikte kurduğu Snyder’in yapım şirketi The Stone Quarry tarafından çekiliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top