Hesabım
    Russo Kardeşler, Captain America: The Winter Soldier'da Akrabalarını Oynatmış

    Russo Kardeşler'den Kış Askeri dönemine götüren bir paylaşım geldi.

    En fazla sayıda Marvel Sinematik Evreni çekme imkanına sahip olan yönetmenler Joe ve Anthony Russo'dan yeni bir Captain America: The Winter Soldier paylaşımı geldi. Böylelikle Cleveland'da stüdyoda çekilen Kış Askeri filminde Russo Kardeşler'in figüran kullanmak yerine çoğunlukla akrabalarını kullandığı ortaya çıktı.

    Captain America: The Winter Soldier filmi 2014 yılında çekilmişti. Film, Captain America: The First Avenger'ın sıkıcılığından çok uzaktı ve kahramana politik bir duruş veriyordu. Sahip olduğu senaryosuyla, tanıttığı karakterler ve gizli örgütlerle film, en iyi Marvel yapımlarından biri olarak konumlandı. Ama konumuz bu değil. Russo Kardeşler, Captain America: The Winter Soldier'a ait iki video paylaştı. Bu videolardan biri bir patlama sahnesinin kamera arkasını içeriyordu. Diğeri ise filmin sonuna dair çok da gerekli olmayan, ama ilgileri çeken bir bilgi içeriyor.

    İkinci videoyla birlikte öğrendiklerimize göre, Captain America'nın kendisiyle ilgili açılan müzeye adımını attığı sahne başta olmak üzere film boyunca etrafımız yönetmenlerin akrabalarıyla çevriliymiş. Yeğenleri, kuzenleri, Russolar'ın anne ve babası, kız kardeşleri, Joe Russo'nun çocukları, kayınbiraderi, ailenin eltileri, kısaca kimi arasak da aramasak da filmde yer alıyorlarmış.

    Şimdilerde Chris Evans'ın Marvel Sinematik Evreni'ne dönebileceği konuşuluyor. Hem stüdyodan hem de Evans'tan bu konuyla ilgili resmi açıklama gelmedi. Hayranlar Evans'ı Captain America olarak değil; Human Torch olarak görmek istiyor. Eğer Marvel bunu yaparsa, stüdyonun yeni hedefi olan çoklu evreni işlevli olarak kullanmış olacaklar. Son olarak WandaVision dizisinde çoklu evrenin önemli bir örneğini gördük. Spider-Man 3'te Doctor Strange'in yardımıyla bunun devam edeceği düşünülüyor. Evrenin gelecek filmleri arasında Spider-Man 3, The Eternals, Blade, Captain Marvel 2, Thor: Love and Thunder, Doctor Strange Into The Multiverse of Madness gibi yapımlar bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top