Hesabım
    Marvel, Fantastik Dörtlü İçin Senaristlerle Görüşmeye Başladı!

    Marvel Stüdyoları, Fantastic Four için harekete geçti.

    Spider-Man filmlerinin başarılı yönetmeni Jon Watts'ın imzasını atacağı yeni Fantastic Four filmi için Marvel harekete geçme kararı aldı. Disney'in Fox'u satın almasının ardından Kevin Feige, Fox bünyesindeki Fantastic Four'un haklarının Marvel'a geçmesini sağladı. İçeriden gelen bilgilere göre stüdyo şimdilerde senarist arayışında bulunuyor.

    Deadline yazarı Justin Kroll'un verdiği güncellemeye göre Marvel, Fantastic Four için senaristlerle görüşme yapıyor. Kroll, geçtiğimiz gün Twitter üzerinden şu sözleri sarf etti: "Söyleyebileceğim şey şu ki, Marvel Fantastic Four için yazarlarla görüşmeye başladı. Bir senaryo henüz bulunmuyor ve filmin çekilmesi biraz daha zaman alacak." Yazarın da belirttiği gibi henüz bir senarist ile anlaşma yapılmadı.

    Marvel Stüdyoları son olarak Mahershala Ali'li Blade'in senaryosu için Stacy Osei Kuffour ile anlaşma imzalamıştı. Muhtemelen Fantastic Four'un izleyici karşısına geçmesi 2023 yılını bulacak. Filmin bilim kurgu ile komedi arasında gezinmesi bekleniyor. Bugüne kadar çekilen iki Fantastic Four da çok beğenilememişti. Ama ilk Fantastic Four serisinin Josh Trank'in çektiği versiyondan daha iyi olduğu söylenebilir. Ayrıca ilk seride Chris Evans Human Torch olarak yardımcı kahramanlardan birini canlandırıyordu. Hayranların beklentileri arasında Marvel'ın ilerleyen dönemlerinde Human Torch'u görmek de bulunuyor. Dedikodulara göre Marvel, Sue Storm karakteri için Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ı düşünüyor.

    Fantastic Four'un hayata geçirilmesi beklenirken bu sırada onlarca Marvel film ve dizisi gösterimini yapacak. Black Widow, The Eternals, Captain Marvel 2, Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Blade, Deadpool 3, Loki, Hawkeye, Moon Knight, Mrs Marvel, She Hulk bu yapımlardan yalnızca bazıları olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top