Hesabım
    Mortal Kombat'in Orijinal Soundtrack'i Paylaşıldı

    Mortal Kombat'ten yeni bir ayrıntı paylaşıldı.

    1990'lı yıllardan bugüne kadar birçok farklı versiyonuyla oyuncuların karşısına çıkan Mortal Kombat oyunu, Warner Bros tarafından filmleştirildi. Geçtiğimiz haftadan bugüne film, kimileri tarafından beğenilerek, kimileri tarafından da yerilerek tartışma konusu olmaua devam ediyor. Bu sırada filmin orijinal soundtrack'i resmi olarak paylaşıldı.

    Dövüş oyununun yayınlanan soundtrack'i "Emergence" adını taşıyor. VWLS tarafından bestelenen soundtrack, geçtiğimiz hafta yayınlanan Mortal Kombat fragmanında yer alıyordu. Parça henüz herhangi bir platformda dinleyicilerine açılmadı.

    Mortal Kombat filminin konusu ise şöyle: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

    Filmde yer alan Cole Young karakteri, oyunda bulunmuyor. Bu nedenle hakkında şimdiden birçok teori üretildi. Mortal Kombat'in en merak edilen karakterleri arasında birbirlerinin baş düşmanı olan Scorpion ve Sub-Zero yer alıyor.  Filmin yönetmenliğini Simon McQuoid üstleniyor. Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Scorpion olarak Hiroyuki Sanada'yı, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı izleyeceğiz. Mortal Kombat, yurt dışında 16 Nisan tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top