Hesabım
    Jenny Slate, Charlie Day ve Manny Jacinto Aynı Filmde Buluşuyor!

    Romatik komedi, Amazon için sete giriyor..

    AP

    Jenny Slate ve Charlie Day, Amazon Studios'tan gelen yeni bir romantik komedide başrol oynayacak. "I Want You Back" adlı filmde, Slate and Day, eşleri tarafından terk edilen ve evlilik, çocuklar ve banliyölerdeki evlerle dolu bir peri masalının sona ermesinden korkan 30'lu yaşlardaki karakterleri oynayacak. Ufukta hiçbir umut olmamasına rağmen ve zaten yeni ilişkiler içinde olmalarına rağmen, eski sevgililerini geri kazanmak için bir plan yapacaklar.

    Slate and Day'le birlikte kadroda “The Good Place” yıldızı Manny JacintoGina Rodriguez ve Scott Eastwood yer alıyor. Clark Backo, Jami Gertz, Jordan Carlos, Midori Francis, Mason GoodingIsabel May ve Luke David Blumm'un da isimleri daha önce duyurulmuştu. Jason Orley filmi yönetiyor. Senaryo, "Love, Simon" filminin senaryosunu kaleme alan, "This Is Us" filminin ortak yapımcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yazıldı.

    Prodüksiyonun önümüzdeki ayın başında Atlanta'da başlaması planlanıyor. Pete Davidson'un oynadığı “Big Time Adolescence”ın yönetmenliğini yapmış olan Orley, “Isaac ve Elizabeth’in komik, samimi senaryosuna hemen aşık oldum. Amazon'daki harika takımla birlikte zamansız aşk hikayelerini hayata geçirmeme izin verdikleri ve bunu inanılmaz bir oyuncu grubuyla yapabildiğim için onur duyuyorum." dedi. Aptaker ve Berger ise; “Olağanüstü yetenekli bir dizi komedi yıldızını bir araya getirdik ve bu tutku, kalp kırıklığı ve insanların gerçek aşk adına gidecekleri uzunlukları anlatmak için geminin başında harika Jason Orley var." dedi.

    Safran Company'den Peter Safran ve John Rickard, The Walk-Up Company'den Aptaker ve Berger'le birlikte yapımcı olarak görev yapacak. Day, Adam Londy ve Bart Lipton'la birlikte filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Amazon Stüdyoları başkanı Jennifer Salke "Bu muhteşem topluluğun, izleyicilerin aşık olacağı bu eğlenceli ve esprili öyküyü oluşturduğunu görmek için daha heyecanlı olamazdık" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top