Hesabım
    Ryan Reynolds, Justice League Dedikodularına Son Verdi

    Ryan Reynolds, Green Lantern olarak Justice League'de yer almayacak.

    DC hayranları, Justice League için yaşadığı heyecanı çeşitli dedikoduları yayarak sakinleştiriyor gibi görünüyor. Bu dedikodulardan biri de Ryan Reynolds'ın yıllar önce canlandırdığı Green Lantern'ın Justice League'de yer alacağıyla ilgiliydi. Ama yıldız oyuncu kendisinin Justice League'de yer almadığını açıklayan bir duyuru yaptı.

    Ryan Reynolds, 2011 yılında Green Lantern'ı bir solo filmde canlandırmıştı. Filmin harika bir film olduğunu söylemek mümkün değil. Bu nedenle Reynolds, birçok kez Green Lantern'ı canlandırmış olmasıyla dalga geçmişti. DC'nin ise Green Lantern ile ilgili ses seda çıkmayan gelecek projeleri bulunuyor. Henüz The Flash filmi için önümüzde 2 yıl olduğunu düşünürsek, Green Lantern'ın hayata geçirilmesi için en az 10 yıl erken konuştuğumuzu söyleyebiliriz. Bu sırada DC hayranları, Reynolds'ın Justice League'in ek sahne çekimlerinde yer almış olabileceğini tartışıyor. Çünkü Zack Snyder bir bomba patlattı ve birçok kahramanın cameo sahnelerinin olabileceğini söyledi. Ama Reynolds, eğer Green Lantern Justice League'de varsa da bu karakteri kendisinin canlandırmadığını söyledi.

    Yönetmen Zack Snyder çekimlerini yaptığı ancak Warner Bros'un kullanmak istemediği sahnelerin tümünü Justice League filminde kullanacak. Buna ek olarak Joker gibi bu ekipte yer almayan karakterlere ait ek sahneler çekildi. Barry Allen ve Iris West karşılaşmasının olacağı da biliniyor. Ama ana kahramanlar haricinde kimlerin filmde görüleceği bilinmiyor. Snyder, bu yeniden kurgu aşaması için Warner Bros'tan 70 milyon dolar talep etti. Yönetmenin söylediklerine göre bu yeniden kurgu ve HBO Max gösterimi için hiçbir ek ücret almayacak. Filmde Henry Cavill, Jason Momoa, Gal Gadot, Ben Affleck, Ray Fisher, Ezra Miller, Jared Leto gibi yıldız isimleri bir kez daha göreceğiz.

    Justice League 18 Mart'ta HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top