Hesabım
    "Nightmare Before Christmas" Kitabının Devamı Geliyor!

    Ama Tim Burton değil, Shea Earnshaw yazacak.

    Tim Burton'ın 1993 yılında yazdığı ve filmleştirdiği "Nightmare Before Christmas" kitabının devamı için anlaşma yapıldı. Disney'in her sevilen yapıma devam filmi çekmek istediği gibi, Nightmare Before Christmas'a devam kitabı yazılacak. Neredeyse 30 yıl önce Tim Burton'ın yazdığı ve illüstre ettiği kitabın devamını Shea Earnshaw kaleme alacak.

    Nightmare Before Christmas kitabını Tim Burton kendi elleriyle filme uyarlamış ve noel döneminin en sevilen filmlerinden birini izleyici karşısına çıkarmıştı. Noel Gecesi Kabusu olarak Türkçe'ye çevrilen film, Jack Skeleton'ın Noel Baba'yı kaçırma hikayesini anlatıyordu. Devam kitabında ise Jack ve bez bebek Sally'nin evlendiği dönemleri göreceğiz. Sally Halloween Kasabası'nda yanlışlıkla kötü bir adamı serbest bırakır. Şimdi hem Jack, hem de tüm dünya büyük tehlike altındadır. Sally bu durumu çözmek için diğer tatil dünyalarını Balkabağı Kraliçesi olarak ziyaret eder ve dünyayı nasıl kurtaracağını bulmaya çalışır. Ayrıca geçmişindeki sırları da ortaya çıkaracaktır.

    Yazar Shea Earnshaw'dan Nightmare Before Christmas devamıyla ilgili şu açıklama geldi: "Bu yeni kitap Sally'nin bakış açısından yazıldı ve filmin hemen sonrasını anlatıyor. Jack ve Sally'nin henüz anlatılmayan aşk hikayesini anlatacak. Ama aynı zamanda Sally için Halloween Kasabası'nda Balkabağı Kraliçesi olmasıyla ilgili bir büyüme hikayesi. Umuyorum ki kitap hayranlara yeni korkunç, garip karakterleri tanıtmasının yanı sıra Jack, Sally ve Halloween Kasabası sakinleri hakkında sevecekleri bir ikinci dozu verir."

    2022 yılında raflardaki yerini alacak olan kitabın Disney tarafından uyarlanabileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top