Hesabım
    Eddie Murphy, Tracy Morgan'ın "Coming 2 America"da Oğlu Olmasını İstiyordu

    Ama Tracy Morgan yaş engeline takıldı...

    Amazon orijinali olarak gösterime girecek olan Coming 2 America ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Söylenenlere göre usta oyuncu Eddie Murphy, Akeem karakterinin yıllar sonra haberdar olduğu oğlunu Tracy Morgan'ın canlandırmasını istiyordu. Ancak Morgan ve Murphy'nin neredeyse aynı yaşta olmasıyla birlikte oyuncunun filmdeki rolü değiştirildi.

    Craig Brewer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve yıllar sonra Coming to America'nın devamı olarak çekilen Coming 2 America ile ilgili yeni bilgiler öğrenildi. Amazon Prime'da 13+ ibaresiyle gösterime girecek olan Coming 2 America'da Tracy Morgan, Prens Akeem'in oğlu olabilirdi. Tuhaf değil mi? Eddie Murphy'nin 59, Tracy Morgan'ın ise 52 yaşında olması bu role engel oldu. Murphy, Cinemablend'e konuştu ve bu konuda şu sözleri sarf etti:

    "Orijinal fikre göre Tracy Morgan benim oğlum olacaktı. Bu fikri değiştiren şey, Tracy'yle birkaç kez görüşmemiz ve 'Tracy neredeyse benimle aynı yaşta görünüyor. Bunu nasıl inanılır kılacağız? Bunu nasıl doğru yoluna sokacağız? Tracy, Leslie'nin oğlu olamaz." diye düşünmemizdi. Nasıl bu işi yapacağız? Son olay onu amca yapmamıza döndü."

    Coming 2 America, yıllar önce kaybolan bir oğlu olduğunu öğrenen Prens Akeem’in hikayesine odaklanıyor. Zamunda ülkesinin başında bulunan Prens Akeem, tahtının varisini bulmak için Amerika’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar.

    Film, 5 Mart tarihinde Amazon'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top