Hesabım
    Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi Açılışını Yapıyor!

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan İstanbul Sinema Müzesi projesiyle ilgili bir duyuru geldi.

    Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi'nin 26 Şubat 2021 tarihinde açılışını yapacağı resmi olarak duyuruldu. Açıklama bizzat Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı. Yaklaşık olarak iki yıldır devam eden İstanbul Sinema Müzesi hazırlıkları böylece sona erdi.

    Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi hesabından da yapılan duyuruda kendi hesabı üzerinden şu sözlere yer verdi: "Her aşamasını büyük bir titizlikle takip ettik ve aslına uygun olarak restore ettik. Tarihi Atlas Sineması’nın kapılarını yaklaşık iki yıl süren çalışmalarımızın ardından İstanbul Sinema Müzemiz ile birlikte açıyoruz" Müzenin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

    Atlas Sineması uzun süredir kapılarını kapalı tutuyordu. Yarından itibaren bu durum sona erecek. Ancak sinema salonları için aynı durum söz konusu değil. İçişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre salonların açılış tarihi 1 Mart'tan 1 Nisan'a alındı. Bu tarihin de bir kesinliğinin bulunup bulunmadığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top