Hesabım
    Paramount, ‘Italian Job’ ve Birçok İkonik Filmi TV'ye Uyarlıyor!

    “Love Story”, “Fatal Attraction”, “Parallax View”, “Flashdance” ve diğerleri...

    1969 yapımı “The Italian Job” filminin devamı niteliğindeki dizinin, Paramount Plus'taki çalışmalarda yer aldığı öğrenildi. Ayrıca yayıncı, "Love Story", "Fatal Attraction", "Parallax View" ve "Flashdance" dizilerinin uyarlamalarını da planlıyor. Italian Job projesi, yayıncıda bir senaryodan tam sezon sipariş aldı. Matt Wheeler, yapımcı Donald De Line'la birlikte yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Paramount Television Studios dizinin yapımcılığını üstlenecek. Duyuru, ViacomCBS’nin çarşamba düzenlenen yatırımcı günü sunumunun bir parçası olarak yapıldı. De Line, "The Italian Job"ın 2003 Amerikan versiyonunun yapımcısıydı. Wheeler daha önce CBS drama dizisi “Salvation”ı birlikte yaratmıştı. En son CBS’in “Hawaii Five-O” yeniden başlatmasında yönetici yapımcı olarak görev yaptı. 

    Orijinal filmde Michael Caine, Croker rolünde, Noël Coward, Benny Hill, Raf Vallone, Tony Beckley, Rossano Brazzi ve Maggie Blye ile birlikte rol aldı. Ayrıca Quincy Jones tarafından bestelenen bir film müziği de piyasaya sürüldüğünden beri kült statüsüne ulaştı. Amerikan versiyonunda Mark WahlbergCharlize Theron ve Edward Norton rol aldı. 2016'da NBC ve Paramount, filmlerin bir dizi versiyonunu geliştirmek için bir araya geldi, ancak, bu proje hiçbir zaman geliştirme aşamalarının ötesine geçmedi.

    Diğer projelerden "Love Story", Fake Empire bayrağı altında Josh Schwartz ve Stephanie Savage'dan geliyor. CBS Studios ve Paramount Television Studios, şu anda CBS Studios'ta genel bir anlaşma kapsamında olan Fake Empire'la prodüksiyon yapacak. Film, 1970 yılında gösterime girdi ve Ali MacGraw ve Ryan O’Neal rol aldı.

    "Fatal Attraction," 1987 yapımı aynı adlı filmden uyarlanması planlanan dizi, Alexandra Cunningham ve Kevin Hynes tarafından yazılıyor. Amblin Television'dan Justin Falvey ve Darryl Frank, daha önce filmin yapımcılığını üstlenmiş olan Stanley Jaffe ve Sherry Lansing ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecekler.

    "Parallax View" aynı adlı 1974 filmine ve 1970 romanına dayanıyor. Şu anda ekli bir yazar yok ama Paula Wagner baş yapımcı olacak. "Flashdance" dizisi ise 1983 yapımı filmden uyarlanacak ve Tracy McMillan senaryoyu yazıyor. Angela Robinson pilot bölümün yapımcılığını üstlenecek ve yönetecek. Filmin yardımcı yapımcılarından Lynda Obst, yönetici yapımcılığı da üstlenecek. CBS All Access, 4 Mart'ta Paramount Plus olarak yeniden markalaşacak. Yayıncıda şu anda çalışmakta olan diğer projeler arasında "Criminal Minds"ın yeniden canlandırılması, Paramount Network şovu ve "Yellowstone"un ön serisi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top