Hesabım
    Steven Soderbergh, Zoe Kravitz'in Başrolünü Oynadığı 'KIMI'yi Yönetecek

    Film, HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.

    Steven Soderbergh, Zoë Kravitz'in başrolünü üstlendiği yeni uzun metrajlı filmi “KIMI”yi yönetecek ve New Line, bu yılın başlarında yayın hizmetiyle genel bir anlaşma imzaladıktan sonra, HBO Max'te gösterime girecek. Film, sıradan bir veri akışı incelemesi sırasında şiddet içeren bir suçun kaydedilmiş kanıtlarını keşfeden ve bunu şirketindeki emir komuta zincirine rapor etmeye çalışan Kravitz'in canlandırdığı agorafobik bir teknoloji işçisini konu alacak.

    Karakter, direniş ve bürokrasi ile karşılaşınca, dahil olabilmek için en çok korktuğu şeyi yapmak zorunda kalacağını anlar ve kaçmakla mücadele etmek arasında kalır. David Koepp senaryoyu yazdı ve Michael Polaire ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Ocak ayında Soderbergh, HBO ve HBO Max'le üç yıllık genel bir anlaşma imzaladı. Yayın hizmetiyle yönetmen, Meryl Streep, Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Ray Liotta, Kieran Culkin, Brendan FraserNoah Jupe ve daha fazla ünlü ismin yer aldığı bir suç gerilim filmi Let Them All Talk'u çekti.

    Kravitz, Matt Reeve’in 4 Mart 2022’de çıkması beklenen DC Comics filmi "The Batman"de Catwoman'ı canlandırıyor ve başrolü Robert Pattinson'la paylaşıyor. Yakın zamanda “High Fidelity” ve “Big Little Lies” dizilerinde rol aldı. Soderbergh, “Sex, Lies and Videotape” için en iyi orijinal senaryo dalında Oscar adaylığı ve “Erin Brockovich”le “Traffic” filmleriyle aynı yıl en iyi yönetmen için iki adaylık birden kazandı. Traffic filmiyle heykelciği evine götürdü.

    Soderbergh, Brendan Fraser, Matt Damon ve yine Benicio Del Toro'nun oynadığı No Sudden Moves adlı filmin çalışmalarına da başladı. Son olarak yine Netflix için çektiği Laundromat adlı filmini izleme şansı elde ettik. Şimdi, genel anlaşması kapsamında bahsi geçen iki film, sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top