Hesabım
    Mart Ayı Boyunca Kadın Yıldızlar, FilmBox Ekranlarında Olacak

    FilmBox'ın Mart ayı film seçkisi açıklandı.

    FilmBox, Mart ayında kadın odaklı bir film seçkisini her Pazartesi günü izleyici karşısına çıkaracak. Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan FilmBox, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü böylece dolu dolu kutlamış olacak. Dünyaca ünlü kadın yıldızların başrolünde yer aldığı film seçkisi resmi olarak açıklandı.

    FilmBox Mart programı:

    • Duvak (The Painted Veil) – 1 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

    The Painted Veil başrolüne Naomi Watts'ı yerleştiriyor. Kitty, genç, zeki, utangaç ve biraz da duygusuz bir tavrı olan Dr. Walter Fane ile evlidir. Doktorun uzmanlık alanı enfeksiyona neden olan hastalıklardır. İşine fazlası ile düşkün olması karısının mutsuzluğuna neden olmaktadır ki Walter bunu, karısının kendisini aldatmakta olduğunu keşfettiğinde bile anlayamaz.

    • Acımasız Tanrı (God of Carnage) – 8 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

    Kate Winslet ve Jodie Foster'ın yıldızı olduğu God of Carnage, çocukları kavga eden iki kadın uzlaşma sağlamak için görüşme kararı alan iki kadının hikayesini anlatıyor. Ancak herkesin bir sırrı olduğu için her şey daha çok sarpa sarar ve çığrından çıkar.

    • Aşk Yeniden (Hope Springs) – 15 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

    Meryl Streep'in başrolünde yer aldığı Hope Springs, 30 yıldır evli olan bir çift üzerinden ilerliyor. Kay bu monotonlaşmış hayatlarına renk katmak ister, tam da bunun üzerine evlilik terapisi üzerine uzmanlaşmış bir terapistten bahsedildiğini duyar. Terapist 'Great Hope Springs' kasabasında yaşamaktadır, Kay kocasını ikna edip terapistin yolunu tutar. Şimdi inatçılığı ile nam salmış olan Arnold ile aralarındaki aşkıi hem de bir terapist yardımıyla yeniden alevlendirmeye çalışacaktır

    • Dumplin (Dumplin) – 22 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

    Jennifer Aniston'ın bir anne olarak karşımıza çıktığı Dumplin', fazla kilolu bir kızın annesine özenmesiyle yola çıkıyor. Will halinden çok memnun bir genç kızdır ve annesi Rosie ise gençliğinde güzellik kraliçesi olmuş bir kadındır. Will de ondan ilham alarak güzellik yarışmasına katılma kararı alır.

    • Unutma Beni (Still Alice) – 29 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

    Julianne Moore'un başrolünde yer aldığı Still Alice, Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörü olan Alice Howland'ın hikayesini anlatıyor. Bir gün doktor muayenesinde kendisine Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğu teşhisi konur. Alice'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top