Hesabım
    Black Widow'dan Kamera Arkası Görseli Paylaşıldı!

    Scarlett Johansson'lı kamera arkası görseli sosyal medyada merak uyandırdı.

    Scarlett Johansson'ın son kez Marvel Sinematik Evreni'nde görüleceği Black Widow filminden yeni bir kamera arkası görseli paylaşıldı. Görseli, filmin makyaj sanatçısı Deborah Lamia Denaver sosyal medya üzerinden takipçilerine sundu. Kamera arkası karesinde Scarlett Johansson'ı mavi ekran eşliğinde elinde bir silahla görüyoruz.

    Black Widow, dünyanın dört bir yanında vizyona girmesi planlanan birçok film gibi coronavirüs engeline takıldı. Yüzlerce kez vizyon tarihi ertelenen filmin Disney+'ta yayınlanması dahi düşünüldü. Ancak Disney ve Marvel'ın bu kadar yüksek beklentilere sahip olduğu blockbuster bir filmin vizyona girmemesi düşüncesi, yapımcıları korkutuyor gibi görünüyor. Bu nedenle de 1 yıldır Black Widow'un vizyona girmesi bekleniyor. Şimdi ise filmden kamera arkası görseli paylaşıldı.

    Black Widow filminde Natasha Romanoff'un geçmişinden bir kesit izleyeceğiz. Film henüz vizyona girmemiş olmasına rağmen Black Widow'da rol alan Florence Pugh ile daha uzun süreli anlaşma imzalandığı biliniyor. Yelena karakteriyle karşımıza çıkacak olan Pugh, Hawkeye dizisinde görülecek. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  David HarbourRachel WeiszWilliam Hurt ve O-T. Fagbenle yer alıyor. Fagbenle'nin Black Widow'un kötüsü Taskmaster olabileceği dedikodusu devam ediyor. Ama stüdyodan bu konuda resmi açıklama gelmemişti.

    Black Widow, 7 Mayıs 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ülkemizde sinema salonlarının 1 Nisan tarihinde açılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top