Hesabım
    Altın Küre Ödül Töreni Canlı Yayını "GAİN"de!

    78. Altın Küre Ödül Töreni canlı yayını bu yıl yalnızca GAİN’de!

    Getty images

    78. Altın Küre Ödül Töreni'nin canlı yayını ülkemizde GAİN aracılığıyla izlenebilecek. Tören, 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart Pazartesiye bağlayan gece, Türkiye saatiyle 04.00’te yayınlanacak. Töreni bir kez daha başarılı oyuncu, yazar ve komedyenler Tina Fey ve Amy Poehler sunacak. Türkiye yayınında ise Yekta Kopan ve Zeynep Üner yorumlarıyla katkı verecek. 

    78. Altın Küre Ödülleri’nin en çok konuşulan olayı yönetmen kategorisinde üç kadın adayın bulunması. Bugüne kadar, toplamda sadece 8 kadının aday gösterildiği kategori, tek yılda üç adayla tarihi bir yıla imza atmıyor. Nomadland filminin yönetmeni Chloé Zhao, bu adaylar arasında favori durumda. Tabii, senaryosunu babası Jack Fincher’ın yazdığı, bu senenin en çok adaylık toplayan yapımı olan “Mank”le David Fincher da bir sürpriz yapabilir.

    Ödül töreni, alışılmışın dışında ve Emmy Ödülleri'nde gördüğümüz üzere, pandemi şartları nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek. İki sunucu da online olarak farklı bölgelerden töreni sunacaklar. Hollywood'un yıldız isimlerinin de hem kabul konuşmaları, hem de ödül sunumları için online olarak törene katılmaları bekleniyor. 

    Nomadland, The Father ve Mank'in en fazla adaylığı kazandığı, Nomadland'in yarışı biraz önde götürdüğü, dizi kategorisinde ise The Crown, OzarkThe Queens Gambit gibi yapımların ön planda yer aldığı tören GAİN aracılığıyla canlı yayınlanacak. Altın Küre tarihinde ilklerin yaşanacağı tören, pazarı pazartesiye bağlayan gece 04.00'da başlayacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top