Hesabım
    ‘Source Code’ Yazarından Bilim Kurgu Soygun Filmi Geliyor

    Başarılı ekip, Netflix için yeteneklerini sergileyecek.

    Geçen on yılın en iyi zamanda yolculuk filmlerinden biri olan, hatta en iyisi denebilecek "Source Code"un devam filmi dedikodularını son duyduğumuzdan bu yana yıllar geçti, ancak yetenekli yazar Ben Ripley akıllara durgunluk veren bilimkurgu filmlerinden uzaklaşmaya hazır değil. Netflix'in, paralel evrenler hakkındaki "Parallel" adlı yeni bir film için Ripley'le birlikte çalıştığı bildiriliyor.

    Projenin yapımcılığını, Oscar adayı Netflix filmi “The Two Popes”un arkasındaki Dan Lin ve Jonathan Eirich’in Rideback yapım şirketi üstlenirken, Rideback’den Nick Reynolds baş yapımcılık görevini yerine getirecek. Proje, paralel evrenlerde gerçekleşen bir bilim kurgu soygunu hikayesi olarak tanımlanıyor ve paralel evrenlerde üst düzey suçları işleyen bir kadın ve erkek aniden buluşarak patronlarını tehdit eden bir gelişmeye sebep olacak. Kaderlerinden daha hızlı koşmaya kararlı olarak, hem hayatta kalabilecekleri hem de birlikte olabilecekleri bir yol bulmak için bu farklı gerçeklikler arasında savaşacaklar. Hikaye, kulağa yeterince çılgın geliyor ve potansiyel olarak bir iddia taşıyor. Yaratıcı bir bilim-kurgu hikayesini bir soygun filmiyle birleştirmek oldukça heyecan verici. Zack Snyder'ın yaklaşmakta olan "Army of the Dead" filmi de bir soygun filmiyle zombi atmosferini bir araya getiriyor.  

    Şu anda "Parallel"e bağlı bir yönetmen veya oyuncu yok. Ripley'e gelince, zaman yolculuğu gerilimi “Source Code”un senaryosuyla gündeme geldi ve yılın en iyi yapımlarından biri olmasını sağlayarak isim yaptı. Ne yazık ki kötü “Flatliners” devamı için hayal kırıklığı yaratan senaryoyu da yazdı.Bu proje dışında, Ripley’in en son projesi, Sony ve Beacon Pictures’da geliştirilmekte olan "Air Force One"ın devam filmi..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top