Hesabım
    "The Adam Project"in Yazarı, Hiçbir Zaman Christopher Nolan Usulü Film Yazmayacağını Söyledi

    The Adam Project hakkında yeni bir açıklama paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu kadrosunu bir araya getiren Netflix orijinal filmi The Adam Project, önümüzdeki yılın en merak edilen yapımlarından biri. Shawn Levy'nin yönettiği film hakkında konuşan isim bu kez senarist Jonathan Tropper oldu. Tropper, zaman yolculuğunu teması yapan The Adam Project'te kullanılan zaman kavramı üzerine konuştu.

    Jonathan Tropper şu sözleri sarf etti: "Bana göre zaman yalnızca bir araç. Film hardcore bir zaman yolculuğu bilim kurgusu değil. Bu film insanları konu ediniyor. Daha çok karakterlerle ve bu babasını kaybeden, bu durumun ne anlama geldiğini ilginç bir macerayla anlama çalışan bir çocukla ilgili. Hiçbir zaman Christopher Nolan tarzı bir zaman yolculuğu filmi yazamam. Bu ilgimi çekmiyor. Daha çok küçük çocuğun hikayesinin bize geçmesiyle ilgileniyorum."

    Shawn Levy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Adam Project'in oyuncu kadrosunda, yazarın bahsettiği çocuğun yetişkin hali rolünde Ryan Reynolds, babası rolünde Mark Ruffalo'nun yanı sıra Zoe SaldanaJennifer GarnerCatherine KeenerWalker Scobell gibi isimler yer alıyor.

    The Adam Project'in konusu şöyle: Film kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Geçmişe gittiğinde Adam, şu an kendi bulunduğu yaşla aynı yaşta bulunan babasıyla karşılaşır.

    The Adam Project'in Netflix gösterim tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top