Hesabım
    "Tom & Jerry", Sinemaları Kurtaran Film mi Olacak?

    Tom ve Jerry filmi yurt dışında yüksek gişe hasılatı elde etti.

    Chloe Grace Moretz ve Michael Pena'nın başrolünü paylaştığı "Tom ve Jerry" live-action uyarlaması geçtiğimiz hafta gösterimini yapmaya başladı. Amerika'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde sinemalarda da izleyici karşısına çıkan Tom & Jerry, hafta sonu 13.7 milyon dolarlık hasılat elde etti.

    Christopher Nolan ve Warner Bros, Tenet filminin sinemaları kurtaracağını düşünüyorlardı. Nolan'ın hemen hemen her filmi gişede önemli hasılatlar elde etmesiyle biliniyor. Ancak blockbuster kategorisinde bulunan Tenet, vizyona girdiği ilk üç günde 10 milyon dolar kazanarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Şimdi ise Tom ve Jerry filminin gişesinin Tenet'i geçtiği öğrenildi. Bu durum Nolan'ı garip bir pozisyona soktuğu gibi Tom ve Jerry'yi sinemaların yeni fetihçisi konumuna getiriyor. Coronavirüs salgınının başladığı dönem olan 2020'nin Mart ayından bugüne sinemalar yarı kapalı yarı açık olarak faaliyet gösteriyor. Bu nedenle 13 milyon dolar, coronavirüs öncesine göre çok düşük bir rakam olsa da, coronavirüs sonrası için bir nimet gibi görünüyor.

    Gişeden elde edilen geliri bir kenara koyarsak Tom ve Jerry live action filmi eleştirmenler iyi notlar alamadı. Filmin konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Kayla, yeni işi için oldukça heyecanlıdır. Posh Otel’de çalışmaya başlayan Kayla, kendisini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Otel’de gerçekleştirilecek olan büyük bir düğün organizasyonunun hazırlığı sürmektedir ve sinir bozucu fare Jerry, düğünü mahvetmek için hazır bir şekilde beklemektedir. İşini garantilemek isteyen ve bu yüzden düğünü herhangi bir şeyin bozmasına engel olmak için çalışan Kalya, Jerry’yi etkilesiz hale getirmenin yolunu arar. Jerry’nin tüm geceyi mahvetmesini önlemek için de Tom adındaki bir sokak kedisinden yardım ister. Şeytani patronunun kendisini kapının önüne koymasını engellemek için Kayla, Tom birlikte hareket edip Jerry’yi durdurmanın yolunu bulmalıdır.

    Tom ve Jerry, sinemaların yanı sıra HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top