Hesabım
    Hellboy'un Yaratıcı İsmi Mike Mignola, Belgesele Konu Oldu

    Mike Mignola: Drawing Monsters belgeseli şimdilerde yapım aşamasında bulunuyor.

    Hellboy çizgi romanlarının yaratıcı ismi Mike Mignola'nın çalışmaları bir belgesele dönüştürülüyor. "Mike Mignola: Drawing Monsters" adını alan belgeselden bir teaser paylaşıldı. Bir canavar olan Hellboy'un uzun yıllardır filmlere, oyunlara, oyuncak dükkanlarına, içecek kutularına ve daha birçok alana konuk olduğu biliniyor.

    Mike Mignola: Drawing Monsters belgeselinin teaser'ına Steven Universe çizgi filmlerinin yaratıcı ismi Rebecca Sugar; Sandman'in yaratıcısı Neil Gaiman; Mythbusters'ın sunucusu olarak tanınan Adam Savage; Star Trek ve Hellboy oyuncusu Doug Jones gibi isimler Mignola'nın çalışmalarını anlatmak üzere misafir oluyor. Söylenilenlere göre Mike Mignola, Marvel ve DC evreni gibi popüler çizgi roman yayınevlerinden daha farkı bir işe imza atıyor. Çok daha karanlık ve cesur hikayeler Mignola sayesinde çizgi roman dünyasındaki yerini almaya devam ediyor.

    Mike Mignola: Drawing Monsters belgeselinin prodüksiyonu şimdilerde devam ediyor. Söylenenlere göre prodüksiyon aşaması 2021'in sonbahar aylarında sona erecek. Belgeselin yönetmen ve yapımcılığını Jim Demonakos ve Kevin Hanna üstleniyor. Yönetmenlerin yaptığı açıklamaya göre Mike Mignola: Drawing Monsters belgeseli onlar için hayallerinin gerçek olması anlamına geliyor.

    Hellboy çizgi romanları Mike Richardson'ın kurucusu olduğu Dark Horse Comics altında okuyucu karşısına çıkmıştı. İlk kez kırmızı şeytani kahramanımız Hellboy ile 1993 yılında tanıştık. 2004 ve 2008 yılında Guillermo Del Toro tarafından çekilen Hellboy filmlerinde başkahramanı Ron Perlman canlandırmıştı. 2019 yılında çekilen Hellboy'da ise David Harbour'u izlemiştik. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top