Hesabım
    Alice Eve, Korku Film, "The Queen Mary"nin Yıldızı Olacak

    Alice Eve, Gary Shore'un perili gemiyi konu edinen filminde yıldız olacak.

    Star Trek'in yıldız oyuncusu Alice Eve'in gelecek projesi bir korku filmi olacak. Yapılan yeni açıklamaya göre Gary Shore'un yönetmenliğini üstleneceği "The Queen Mary"nin başrol oyuncusu olması için Alice Eve ile anlaşma yapıldı. Shore'un korku filmlerinin üçleme olması planlanıyor. Üçlemenin ilk filmi The Queen Mary olacak.

    The Queen Mary'nin tam konusu şimdilik paylaşılmadı. Ancak Long Island'a kalıcı olarak demirlenen bir geminin korkutucu hikayesi anlatılacak. Gemi, Time Magazin'in dünyanın en perili mekanları listesinde yer aldığı biliniyor. Her yıl bu gemiye 1 milyondan fazla ziyaretçi akın ediyor. Brett Tomberlin, The Queen Mary'nin yapımcısı olarak görev üstleniyor. Tomberlin film hakkında şu sözleri sarf etti:

    "Gary'nin birçok kez filme alınmış olan Amerikan efsanesine getirdiği dahiyane bakış açısına takıntılı hale geldik. Ayrıca hikayemizi tüm dünyaya gösterecek olan müthiş yetenekli bir oyuncuyla çalışacağımız için daha fazla heyecanlı olamazdık." Brett Tomberlin, Shore'un Dracula Untold filminden bu sözlerle bahsetmiş oldu. Gary Shore, Tomberlin'in ardından bu açıklamada bulundu: "Bu gemi tarafından büyülendim, gemiyi takıntı haline getirdim ve rahatsız oldum. Onda karanlık ve insani bir şeyler var. Saygı ve korku arasında gergin bir ip var."

    The Queen Mary'nin yıldızı olması planlanan Alice Eve'i Before We Go, She's Out of My League gibi yapımlardan tanıyoruz. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top