Hesabım
    Lena Dunham, Kadın Cinselliğini Anlatan "Sharp Stick"in Çekimlerini Gizlice Bitirdi!

    Lena Dunham'ın yazarı, yönetmeni ve oyuncusu olduğu Sharp Stick'in çekimleri tamamlandı.

    Yıldız oyuncu ve yönetmen Lena Dunham'ın gizli bir şekilde Sharp Stick filminin çekimlerini bitirdiği duyuruldu. Neredeyse tamamen kadınlardan oluşan bir ekiple son birkaç aydır Los Angeles'ta çekim yapıldığı söylendi. Sharp Stick, Lena Dunham'ın Tiny Furniture'ından sonra hem yazarı hem yönetmeni olarak görev aldığı ilk film olma özelliğine sahip.

    Lena Dunham bugüne kadar Tiny Furniture'ın yanı sıra Creative Nonfiction, Girls ve Industry yapımlarının yönetmenliğini üstlenmişti. Senaristi olduğu yapımlar arasında ise Nobody Walks, Camping gibi film ve diziler bulunuyor. Dunham'ın kariyerine şimdi ise Sharp Stick ekleniyor. Filmin çekimlerinin tamamlandığı belirtildi. Film, kadın cinselliğinin karmaşıklığına odaklanacak ve söylenenlere göre Dunham için fazlasıyla kişisel bir film olacak.

    Lena Dunham, Sharp Stick'in yazarı ve yönetmeni olmasının yanı sıra başrolünü üstlendi. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda The Society, The Assistant gibi yapımlarla tanıdığımız Kristine Froseth; Ma Rainey’s Black Bottom'da karşımıza çıkan Taylour Paige; The Hateful Eight, Atypical gibi yapımların yıldızı Jennifer Jason Leigh; The Punisher, Baby Driver, The Wolf of Wall Street yapımlarının başarılı ismi Jon Bernthal ve Scott Speedman yer alıyor.

    Dunham, yeni filmi Sharp Stick hakkında şu sözleri sarf etti: "Son uzun metraj filmimi 11 yıl önce aile evimde birkaç arkadaşım eşliğinde çekmiştim. Bu film FilmNation'a, yapımcılarıma, oyuncularıma, ekibime ve COVID-19 güvenlik ekibime inanılmaz samimi ve düşünce olarak özgür hissettiren mirasımdır. Bu hikaye benim için çok kişisel. Ayrıca kariyerim hakkında uzun süreli hedeflerimin devamlılığını sağlamak üzere kadın cinselliği üzerine özgürce diyaloglar içeren ve sevilebilir kadın başrole sırtını dönen yaratıcı bir iş. Bu sektörde ileri görüşlü partnerleriniz olmadığı sürece böyle bir fikri annenizin oturma odasından başka bir yere taşıyamazsınız. Çok şanslı hissediyorum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top