Hesabım
    Hugh Grant ve Sophia Lillis, "Dungeons & Dragons" Kadrosunda!

    Dungeons & Dragons kadrosuna iki yıldız isim eklendi.

    Oyundan uyarlanabilmesi için yıldız bir oyuncu kadrosu oluşturulan "Dungeons & Dragons"ın kadrosuna iki önemli isim eklendi. Son olarak karşımıza The Undoing ile çıkan Hugh Grant ve I Am Not Okay With This'in yıldızı Sophia Lillis, Dungeons & Dragons'ın kadrosuna katıldı.

    Paramount Pictures tarafından hayata geçirilecek olan Dungeons & Dragons uyarlaması önümüzdeki dönemlerin en büyük merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor. Daha önce açıklanan isimlere göre Bridgerton ile büyük bir çıkış yakalayan Regé-Jean Page, Star Trek serisinin yıldızı Chris Pine, Fast & Furious filmlerinin başarılı ismi Michelle Rodriguez ve Paper Towns, Jurassic World: The Fallen Kingdom, Detective Pikachu gibi yapımlarla tanınan genç oyunu Justice Smith, Dungeons & Dragons'ın kadrosuna yer alacak. Şimdi ise 2020 Bit Artık, The Undoing, The Gentlemen gibi yapımların yıldızı Hugh Grant ile IT, Gretel & Hansel, Sharp Objects gibi yapımların yeni nesil yetenekli oyuncusu Sophia Lillis kadroya katıldı.

    Dungeons and Dragons uyarlama filminin senaryosu konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak oyundan yaratılabilecek çok fazla potansiyel senaryo olduğu biliniyor. Filmin yönetmenliğini Spider-Man: Homecoming ile tanınan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley üstlenecek. Ayrıca Michael Gilio'nun yazdığı taslak senaryoyu yönetmen Goldstein ve Daley genişleterek kaleme alacak.

    Dungeons and Dragons ilk kez 1980'li yıllarda televizyon ekranlarına aktarılmıştı. Animasyon dizisi olarak izleyici karşısına çıkan yapımın ardından 2000 yılında bir live-action filmi çekildi. Dungeons and Dragons filmi Hasbro ve Paramount Pictures ortaklığıyla 27 Mayıs 2022 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top