Hesabım
    Michael B. Jordan'lı Aksiyon 'Without Remorse’tan Fragman!

    Merakla beklenen aksiyondan ilk fragman yayında..

    Yılın iddalı aksiyonlarından olan, Michael B. Jordan'ın başrolde oynadığı "Tom Clancy’s Without Remorse" filminin ilk fragmanı yayınlandı. Dublör dolu gösteri, adalet için kötü tarafını serbest bırakan sessiz savaş kahramanı da dahil olmak üzere Clancy kinayeleriyle dolu. Aksiyon, özellikle de Jordan'ın karakterinin tamamen yanan bir arabada birini sorguladığı, Jack Ryan'ın asla yapamayacağı bir sonraki seviyeye yükseliyor.

    Clancy’nin Jack Ryan serisinin en popüler karakterlerinden biri olan John Clark'ın çıkış hikayesini konu alan filmde Jordan, donanma üyesi John Kelly rolünde. Rus askerleri, hamile karısı da dahil olmak üzere ailesini, kendilerine yönelik gizli bir operasyondaki rolü nedeniyle öldürdükten sonra, Kelly, cinayetler için adalet arayan bir göreve çıkar. Ancak Kelly, SEAL Karen Greer (Jodie Turner-Smith) ve CIA ajanı Robert Ritter (Jamie Bell)'la birlikte suikastçıların peşinden giderken, kendini, ABD ile Rusya arasında bir savaşı başlatmakla tehdit eden uluslararası bir komplonun içinde bulur.

    Ülkesini korumak ve ailesinin intikamını almak için Kelly, pişmanlık duymadan katilleriyle savaşmalı ve komplonun arkasındaki kişileri ifşa etmelidir. Taylor Sheridan ve Will Staples'ın senaryosundan Stefano Sollima'nın yönettiği “Without Remorse” filminde ayrıca Lauren London, Brett Gelman, Jacob Scipio, Jack Kesy, Colman Domingo, Todd Lassance, Cam GigandetLuke Mitchell ve Guy Pearce rol alıyor.

    Jordan, başrolünün yanı sıra filmde Akiva Goldsman, Josh Appelbaum ve André Nemec ile birlikte yönetici yapımcılık yapıyor. "Without Remorse"un ilk olarak Eylül 2020'de Paramount Pictures aracılığıyla yayınlanması planlanmıştı, ancak Covid-19 salgını nedeniyle iki kez ertelendi. Temmuz 2020'de Amazon Studios, filmin dağıtım haklarını alma sürecine başladı ve kasım ayında Paramount’un yayın takviminden resmi olarak kaldırıldı. 30 Nisan'da film, 150 milyon Amazon Prime abonesinin hesaplarına ulaşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top