Hesabım
    Reinaldo Marcus Green, Bob Marley Biyografisini Yönetecek!

    Bob Marley'in hayatı film oluyor!

    Paramount Pictures bünyesinde Bob Marley'in hayatı biyografik filme dönüştürülüyor. Yapılan yeni duyuruya göre, King Richard filminin yönetmen koltuğunda bulunan Reinaldo Marcus Green, Bob Marley biyografik filmine imzasını atacak. Ayrıca yönetmen, yaptığı anlaşma hakkında bir açıklamada bulundu.

    Reinaldo Marcus Green, Bob Marley biyografik filminin yönetmenliğini üstlenecek olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Bob Marley'nin müzikleri hepimizin içinde yaşıyor. Şarkı sözleri kıtaları, ten renklerini, inançları ve nesilleri aşmış durumda. İyileştiriyor, mücadele ediyor. Sevgiyle ve doğrularla kanıyor. Ziggy ve Marley ailesiyle birlikte, ayrıca Bob Marley'nin hikayesini beyaz perdeye aktaracak olan Paramount Pictures ile çalışmak benim için bir onurdur. Filmin, bizi onun yolculuğunu, müziğini  anlamamız konusunda birbirimize yakınlaştıracağına ve mirasını alçakgönüllülük, zarafet ve sevgiyle taşıyacağına inanıyorum."

    Bob Marley'in oğlu Ziggy Marley'nin bu biyografik filmin hayata geçirilmesine onay verdiği de açıklananlar arasında bulunuyor. Filmin yapımcılığını Ziggy Marley, Rita Marley ve Cedella Marley üstlenecek. Bob Marley, yalnızca 36 yaşındayken 1981 yılında kansere yenik düşerek hayatını kaybeymişti. Raggie müzik türünde neredeyse 20 yıllık bir kariyere imza atan Bob Marley, ardında yüzlerce şarkıyı dinlenmesi için bıraktı.

    Yönetmen Reinaldı Marcus Green son olarak Monsters and Men, Amend: The Fight for America ve henüz gösterime girmeyen King Richard'ı çekti. King Richard, Serena ve Venus Williams ile babaları Richard Williams'ın hikayesini anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top