Hesabım
    Justice League'in Bölüm İsimleri Açıklandı

    Böylece nerede tuvalet molası vereceğimizi bileceğiz...

    HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak olan Justice League'in yeni versiyonu hakkında Zack Snyder yeni bir bilgi paylaştı. Yönetmen, 4 saat sürecek olan filmin bölümlere ayrıldığını açıkladı; ayrıca bölüm isimlerini paylaştı. Böylelikle The Irishman'de yaşanan bilgisayar karşısında uzun süre oturma sorunu bölümlere ayırma yoluyla ortadan kalkacak gibi görünüyor.

    2017'de ilk kez gösterime giren Justice League, Zack Snyder'ın çektiği tüm sahnelerin kullanılmasıyla, tasarımların değiştirilmesiyle ve ek sahne çekimleriyle yeniden izleyici karşısına çıkacak. Zack Snyder'ın kızının intiharının ardından Joss Whedon, Justice League'i devralmış ve her şeyi baştan almıştı. Ortaya çıkan sonuçtan ne Zack Snyder ne de DC hayranları mutlu olabildi. Şimdi ise Snyder ve hayranların çabalarıyla Warner Bros'un verdiği ek bütçe sayesinde film yeniden kurgulandı ve HBO Max'te gösterime girecek.

    Zack Snyder'ın açıklamasına göre 4 saatlik filmin bölüm isimleri "Don't Count on It, Batman", "The Age of Heroes", "Beloved Mother, Beloved Son", "Change Machine", "All The King's Horses" ve "Something Darker" olacak. 6 bölümden oluşan Justice League için Jared LetoHenry CavillJoe ManganielloRay FisherBen Affleck gibi isimlerle ek sahne çekimleri gerçekleştirildi. Yeni versiyonun hayata geçirilmesine karar verildiğinde Justice League'in 4 bölümlük mini dizi olması planlanıyordu. Ancak sonra Warner Bros ve Snyder'ın ortak kararıyla proje yeniden filme dönüştürüldü.

    Başlıklar ile ilgili yapılan bir eleştiri, eski Justice League'in bölümlerini anımsatması oldu. Bu durumda Snyder'ın filmde aslında fazla bir değişiklik yapma imkanının olmadığı söyleniyor. Justice League, 18 Mart'ta HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top