Hesabım
    Robert Zemeckis İmzalı Pinokyo'ya Joseph Gordon-Levitt ve Cynthia Erivo Katıldı

    Pinocchio'nun oyuncu kadrosu genişliyor.

    Disney bünyesinde geliştirilecek olan Pinocchio uyarlamasının kadrosuna iki yeni isim katıldı. Açıklamalara göre Robert Zemeckis'in yönetmen koltuğunda oturacağı Pinocchio'da Joseph Gordon Levitt, Jiminy Cricket'ı; Cynthia Erivo ise Blue Fairy'yi seslendirecek.

    Geçtiğimiz aylarda Pinocchio filminin oyuncu kadrosuna yıldız isimlerin eklenmeye başladığı açıklanmıştı. İlk eklenen isimlerden biri Arabacı karakteriyle, Disney ile daha önce Beauty and The Beast sayesinde çalışan Luke Evans olmuştu. Şimdi ise Inception, The Dark Knight Rises, 50/50 gibi yapımların başarılı oyuncusu Joseph Gordon Levitt ile Bad Times at El Royale, Harriet, Widows gibi yapımların yıldızı Cynthia Erivo, filme katıldı. Gordon Levitt'in seslendireceği ve İtalyan yazar Carlo Collodi'nin yarattığı karakterlerden biri olan Jiminy Cricket, Pinokyo'nun maceralarında onun yanında olan bir arkadaş olarak biliniyor. The Blue Fairy ise Pinokyo'yu maceralarında gerçek bir çocuğa dönüştüren peri olarak tanınıyor.

    Pinokyo'nun başkahramanı Gepetto'yu Oscar ödüllü usta oyuncu Tom Hanks canlandıracak. Pinokyo'nun kendisini ise Benjamin Evan Ainsworth'un sesiyle izleyeceğiz. Keegan-Michael Key, Honest John olarak; Lorraine Bracco ise Sofia the Seagull olarak karşımıza çıkacak. Robert Zemeckis'in yöneteceği filmin senaryosunu Zemeckis ve Chris Weitz ortak olarak kaleme aldı. 

    Robert Zemeckis'in yanı sıra Pinokyo'yu Guillermo Del Toro uyarlayarak hayata geçirecek. Oscarlı yönetmen Del Toro, Ewan McGregor'u Jiminy Cricket olarak seçmişti. Ayrıca Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, John Turturro gibi yıldız isimler kadroda bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top