Hesabım
    Spotlight: "Emmy Ödülleri", "Kağıttan Hayatlar", "Without Remorse"

    Haftanın öne çıkan haberlerini listeledik!

    Spotlight video serimizin 11. bölümü yayında! Geçtiğimiz haftanın en önemli sinema ve televizyon sektörü haberleriyle karşınızdayız. Bu haftanın ana başlıkları arasında Emmy Ödülleri, The Simpsons, Seni Buldum Ya, Acans, Annie Ödülleri, Kağıttan Hayatlar ve Without Remorse bulunuyor.

    27 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında yayınlanan en önemli sektör haberlerini Spotlight'ın 11. bölümünde bulabilirsiniz. Bu hafta açıklanan haberlerden birine göre televizyon camiasının en prestijli ödüllerini takdim eden Emmy, 19 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek. 30'u aşkın yıldır izleyici karşısına çıkan animasyon türündeki sevilen dizi The Simpsons'ın 33 ve 34. sezonları için onay verildi. Reha Erdem'in imzasını taşıyan ve Zoom üzerinden çekilen Seni Buldum Ya, MUBI üzerinden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yerli BluTV komedisi Acans'tan bir fragman paylaşıdı. Acans başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı EkeDerya Alabora gibi önemli isimleri bulunduruyor.

    Animasyon filmlerini onurlandıran Annie Ödülleri'nin 2021 adayları resmi olarak açıklandı. Netflix tam 40 adaylık elde ederek listeye damgasını vurdu. Çağatay Ulusoy'un yıldızı olduğu dram türündeki Kağıttan Hayatlar'ın fragmanı Netflix tarafından resmi olarak paylaşıldı. Jack Ryan kitaplarının önemli bir karakteri olan John Clark'ın hikayesini anlatan Without Remorse'tan fragman paylaşıldı.

    Spotlight ile önümüzdeki hafta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top