Hesabım
    The Crown ile Ünlenen Emma Corrin, "Lady Chatterley's Lover"ın Yıldızı Olacak

    Emma Corrin'in yeni projesi belli oldu.

    The Mustang'in yönetmeni Laure de Clermont-Tonnerre, Lady Chatterley's Lover'ı yeniden uyarlamak üzere harekete geçti. Uyarlama filmin yıldızı The Crown'da Prenses Diana olarak karşımıza çıkan Emma Corrin olacak. D.H. Lawrence'ın kaleme aldığı Lady Chatterley's Lover kitabı ilk kez 1932 yılında okuyucularıyla buluşmuştu.

    Romantik ve erotik türdeki kitap Lady Chatterley's Lover'ın bir kez daha uyarlanmasına karar verildi. D.H. Lawrence'ın kitabı, dünyaya ayrıcalıklı bir şekilde gelen ve zengin bir kadın olan Lady Chatterley'yi odağına alıyor. Lady Chatterley kendini bir adamla evlenirken bulur ve zamanla ona aşık olur. Ama bu sırada İngiltere'de avcılık yapan bir adamla gizli ilişkisi olur. Bu ilişki genç kadının düşündüğünden daha samimi ve tutkulu bir hal alacaktır. Kalbinin ve ruhunun nereye ait olduğunu anladığında ise bütün gelenekleri bir kenara atarak sevdiği adam ile birlikte mutluluğun peşinden gider.

    Lady Chatterley's Lover, 1981 yılında Sylvia Kristel başrolüyle beyaz perdeye aktarılmış, ancak çok başarılı olamamıştı.1993 yılında ise bir mini dizi olarak Joely Richardson ve Sean Bean başrolüyle ekranlara gelmişti. Bu kitabın ilk uyarlaması 1955 yılında Marc Allegret'nin imzasıyla hayata geçirilmişti.

    David Magee, Lady Chatterley's Lover kitabını yönetmen Laure de Clermont-Tonnerre için tekrardan uyarlayacak. Jodie Foster ile benzerliği konusunda tartışma konusu olan Emma Corrin, ilk olarak Pennyworth dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak ise The Crown'ın 4. sezonuyla büyük ilgi ve beğeni topladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top