Hesabım
    Justice League'in Sızdırılması Reklam Çalışması mıydı?

    HBO Max'te yanlışlıkla bazı izleyicilere gösterilen Justice League, bilinçli olarak mı sızdırıldı?

    Zack Snyder'ın ipleri eline alarak kurguladığı Justice League'in yeni versiyonu, henüz gösterimini yapmaya başlamadı. Ama aslında başladı! HBO Max'te Tom ve Jerry filmini izlemek üzere play butonuna basan birçok kişi, karşısında Justice League'i buldu. Bu olayın bilinçli bir sızdırma olup olmadığı ise tartışma konusu haline geldi.

    Justice League'in ilk versiyonu 2017 yılında izleyici karşısına çıkmış ve hayal kırıklığına neden olmuştu. Çünkü Zack Snyder, neredeyse filmin tamamını çekmiş olmasına rağmen yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle projeyi yarıda bıraktı. Snyder'ın yönetmen koltuğu da Joss Whedon'a verildi. DC, Warner Bros ve Whedon el birliğiyle Justice League'in birçok detayını değiştirdi. Tabii Snyder'ın tüm bunları düzeltip düzeltemeyeceği ya da farklı ne sunacağı bilinmiyor. Ama yönetmenin 70 milyon dolarlık ek bütçeyi boşuna almadığını umuyoruz.

    HBO Max'te 18 Mart tarihinde gösterime girecek olan film, resmen sızdırıldı. Daha doğrusu Tom ve Jerry'yi izlemek üzere HBO Max'e girenler, filmi başlattıklarında Justice League'i izlemeye başladıklarını fark ettiler. Genel izleyici kitlesine hitap eden bir live action film yerine 18+ bir fantastik aksiyon filmi karşılarına çıktı. Hollywood Reporter'ın anlattığına göre Doug Bass isimli Twitter kullanıcısı bu hatayı sosyal medyaya taşıyan isim oldu: "Yalnızca Tom ve Jerry'yi çalışırken  arka planda ses olsun diye açmak istemiştim. Onun yerine harika bir filmin ilk saatini izledim."

    Ancak şüphe edilenlere göre Justice League bilinçli olarak sızdırılmış olabilir. Daha fazla izleyici çekebilmek için bir reklam çalışmasıyla birkaç kişinin Justice League'i izlemesi sağlanmış olabilir ya da bu kullanıcılarla anlaşma yapılmış olabilir. Henüz bu konuda Warner Bros ya da HBO'dan bir açıklama gelmedi. Film, 18 Mart'ta platformdaki yerini kesin olarak alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top