Hesabım
    Lady Gaga, "House of Gucci" Filminden İlk Resmi Görseli Paylaştı

    Filmde, harika yıldızlar bir araya geliyor..

    Oscar adayı oyuncu, müzisyen ve New Yorklu bir İtalyan olan Lady Gaga, Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani'ye dönüşümüne ilk bakışını, onun suikastıyla ilgili yeni filminin ilk görselinde ortaya çıkardı. Yaşayan en büyük yönetmenlerden olan, Oscar ödüllü Ridley Scott'ın yönettiği “House of Gucci”, Gucci Ailesi hanedanlığının çöküşünün gerçek hikayesini anlatıyor.

    Adam Driver, Gucci modasının eski başkanı Maurizio Gucci'yi canlandırıyor. Sportif kayak sonrası şık bir Gaga ve Driver fotoğrafı, Gaga'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı ve not olarak "Signore e Signora Gucci" yazısı eklendi. Filmden bir sahne olması muhtemel bu görselde, ikili, karla kaplı beyaz bir dağda poz verirken görülüyor. Film, Patrizia Reggiani'nin Maurizio Gucci'yi daha genç bir kadın için terk ettikten sonra İtalyan bürosunun basamaklarında cinayetini düzenlemekten yargılanıp mahkum edildiği 80'lerin sonları ve 1990'ların olaylarını izleyiciye aktaracak.

    "House of Gucci", Sara Gay Forden romanı "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Delness, Glamour ve Greed"den uyarlandı. Senaryoyu Roberto Bentivegna kaleme aldı. Yıldızlarla dolu kadroda ayrıca gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan Al Pacino da yer alıyor ve Aldo Gucci'yi canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında ise Oscar ödüllü Jared Leto ve Jeremy Irons yer alıyor. Filmin 24 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top